Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a lányotokat?...

Ti elengednétek a lányotokat? (14 éves)

Figyelt kérdés
Vidéken élünk, a barátaival szeretne Budapestre menni (Bevásárló központban szeretnének mászkálni, könyveket venni, stb.)3-an lennének, 2 lány és 1 fiú. Busszal mennének, a fiú ismerős Budapesten, tudja az útvonalat.
2012. júl. 1. 16:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Így simán, mondjuk telefon vagy sms jól esne. Így, hogy van velük olyan, aki ismeri Pestet és nem kötnek ki a gettóban, így oké.
2012. júl. 1. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, mindenki kapásból elengedné. Távolságtól függetlenül is. Ha nálunk előállna, hogy átruccannának ide 200 km-re Bp-re egy gyerekkel, aki állítólag már volt ott, nem valószínű, hogy egy vállrándítással, meg egy "oké, csak dobj egy sms-t" hozzászólással el lenne intézve.
2012. júl. 1. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
14 évesen én is azt mondtam volna hogy a nem létező haverom ott lesz majd és ő ismeri a várost :) De azt azért nem hogy bevásárlóközpontba megyek meg könyvet venni. Könyvet venni neten is lehet. Bevásárlóközpontba meg melyik 14 éves akar menni ? :D Ha én ilyet kamuznék igazából el se mennék pestre. A vonat ára jó lenne piára vagy fűre .. :D
2012. júl. 1. 17:58
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
Az "apróbetűs" részt el sem olvastam, de nem engedném el.
2012. júl. 1. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan olvasom, jó páran élből megkérdőjelezik a 14 éves szavahihetőségét. Milyen viszony van az ilyen családokban a szülő és a gyerek között?

Mondja azt a gyerek, hogy csak a szomszéd kiserdőbe ruccanunk ki játszani és szépen elvonatozik Pestre? Az talán megnyugtatóbb?

2012. júl. 1. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
18%
Én is szavahihetően mondtam 12-14 éves koromban, hogy ismerem ezt meg azt a helyet, mert azt is hittem, elvégre voltam már ott. Aztán úgy eltévedtünk, mint a sicc, mikor újra meg kellett volna találni.
2012. júl. 1. 19:13
 17/20 A kérdező kommentje:
Ismerem a barátait, nem kamuzik. Megbízható lány, egyszer sem vert még át. Szerintem elengedem, de azért telefonáljon rám, ha megérkeztek.
2012. júl. 1. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó kapcsolatotok van, megbeszélheted vele, hogy nagyon félted. Ez a legtöbb szülőnél így szokott lenni, amikor kezd a gyerekük egyre önállóbb lenni.

Sőt, már az első óvodai nappal elkezdődik :))

Szóval ezek után beszéljétek meg, miként jelentkezzen telefonon. És bírd ki, hogy nem te telefonálsz rá.

2012. júl. 1. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
13-as: én mondjuk eleve abból indultam ki, hogy a szülő ismeri a lány barátait, valamint tudna róla, ha füvezne a gyereke (mert azt észrevenni). az, hogy a te szüleid leszarnak, nem jelenti, hogy másé is olyan.
2012. júl. 2. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem... mi Debrecenben lakunk ha a fiam el akarna menni Budapestre vásárolni igen infarktust kapnék...
2012. aug. 22. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!