Nálatok mennyire jön fel ez a téma?
Figyelt kérdés
Nekem nincs semmim. Csak azt a kevés pénzt tudtam beletenni a közös kasszába, amit munkával megkerestem. Jelenleg még azt se, mert nincs munkám. A szüleim nem tudtak segíteni semmivel az életkezdésben és későbbi örökséget sem várhatok. A párom a fejemhez vágta ezt és hozzátette, senkinek nem kellenék így. Más járt már így?2012. júl. 1. 14:25
11/12 anonim válasza:
A párod egy primitív bunkó. Nem akarlak ijesztgetni, de a bántalmazó kapcsolatok kezdődnek azzal, hogy a bántalmazó fél szisztematikusan rombolni kezdi a másiknak az önbizalmát (nagyon tipikus a "rajtam kívül nem kellenél senkinek" szöveg, pedig gondolj bele, ha semmi vonzerőd nem lenne, neki se kellenél). Az is sokatmondó, hogy akkor mondja ezt, amikor már biztosítva érzi, hogy vele maradsz. Szerintem halaszd el az esküvőt, akkor is, ha most már macerás. Térjen észre egy kicsit.
12/12 anonim válasza:
Semennyire nem jön fel ilyen.
Párom tudja hogy van anyám jóvoltából a nevemen hitel,amit én fizetek,mert anyám cseszik fizetni mivel a nevemen van(nem is vagyunk jóban),igy van a fizum,amiből kapásból lejön 20 ezer és ennyi.Se örökség,se szülői segitség.Páromnak szülei segitenek amit tudnak,reméljük még vagy 30 évig örökség szóba se kerül,de ha mégis,akkor az szép nagy ház,és a fizuja is több valamivel,spórolt pénze is van.
Mégse merült fel soha olyan mint nálatok,igy kellek neki,igy imád.
(ahogy előtte más férfival se volt ez gond soha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!