Az anyám ordítozik velem hogy nem csinálok itthon semmit, de mégis mit vár el tőlem?
Mert azt nem mondja, hogy mit kéne csinálnom... hiába is kérdeztem, csak ordítozik tovább mintha süket lenne.
Takarítás meg egyebek kilőve mert van takarítónő, aki minden második nap jön és az egész házat kitakarítja. Kaját mindig rendelni szoktunk vagy mekiben, étteremben eszük tehát gondolom nem azt várja hogy süssek főzzek neki...
Akkor meg mi a frászt akarhat??
Jaj, de jó tudni, hogy más anyja is ilyen! Nekem apám ilyen nagyon, de anyám is sokszor. Rettenetes, mindegy mit csinálsz, semmi se jó neki.
Magával elégedetlen vagy az életével, munkájával és rajtad vezeti le. Velem is ezt csinálják. Örülj, hogy legalább nem ver meg.
Csukd rá az ajtót és hagyd ott. Vagy hagyd, hagy ordítozza ki magát, ne szólj semmit közben csinálj úgy, minta szégyellnéd magad de ezalatt nyugodtan gondolkozhatsz azon, hogy pl. holnap mit veszel fel vagy mit csinálsz este stb. Nem kell vele foglalkozni, úgyis hiába próbálsz vele szépen beszélni már megszokta, hogy ő ilyen és ordítozik nem lehet "átnevelni". Szerencsére mi még fiatalok vagyunk, talán tudunk változtatni és mi nem végezzük így. Gondolj erre, és hogy nemsokára megszűnik már ez. Biztos neked is lesz saját életed, és akkor nyugi lesz. Én is ebben bízom. Más nemigen maradt...
20 éves vagyok, takarítok, stb, de ezt soha nem veszi észre apám, csak azt, amit nem tettem meg.
Bár mit várjak tőle, iszik, pénzt költ, rajtam tölti ki a feszültségét.
Valószínű a te anyukád is, sajnos. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!