Ez a válasz/válaszoló most normális?
Figyelt kérdés
A hányszor menjünk anyukához kérdésre érkezett válaszok közül az egyiken teljesen ledöbbentem : "Az öcsém is házas, de minden nap hazajön, a felesége is jön hetente többször, sokszor olyankor is, amikor az öcsém nincs itt. Az ő szüleit ugyanígy látogatják." Ezeknek milyen lehet a magánéletük? Csak én gondolom ezt már abnormálisnak?2009. júl. 8. 22:58
31/36 anonim válasza:
Hát nem tudom mi a nem normális abban, hogy vki, akinek már családja van, hazajár a szüleihez. Mi is külön lakunk már a párommal, de szintem mindennap beugrunk a szüleinkhez fél órára. Ennek mi köze a magánélethez. Az nagy baj, ha vkinek ez miatt a fél óra miatt nincs magánélete. Igaz még nincs gyerekünk, de akkor is amilyen sűrűn haza tudunk majd járni, biztos megyünk is. Szerintem aki szereti a szüleit, és kíváncsi rájuk annak nem gond elugrani fél órára. Inkább, mint hogy csak telefonon beszéljek velük. Gondolom az nem szeret hazajárni, annak előttem sem lehetett vmi fényes a kapcsolata szülőkkel, hiszen akkor nem örülne, hogy végre "megszabadult" tőlük.
32/36 A kérdező kommentje:
Itt nem az a kérdés h szeret-e hazajárni v nem, mindenki szereti a szüleit álatalában, hanem hogy ha valaki napi kapcsolatban van velük akkor nagyobb az esélye a súrlódásnak mert akarva akaratlan is bele tudnak avatkozni a fiatalok életébe és még csak nem is rossz szándékkal. Meg van a véleményük mindenről, tanácsot osztogathatnak - ez persze lehet jó de sokszor lássuk be nem hiányzik h a párom szülei v akár az enyémek is megkérdőjelezzék a döntésünk, választásunk... Arról nem is beszélve ha teljesen eltérő jellemekről, életszemléletről van szó vagy csak akár a generációs különbség is konfliktus oka lehet. Mert a napi kapcsolat azt tételezi fel h mindenről tudnak. És nem is ott van gond ebből ahol már van gyerek, volt idő megismerni a másik családját, hanem a friss házasoknál.
2009. júl. 9. 14:42
33/36 anonim válasza:
Én is szeretem a szüleimat, anyósomékkal sincs gondom, szívesen átmegyek hozzájuk, de nem napi szinten! Mi mindketten napi 9-10 órát dolgozunk, amikor hazaesünk hulla fáradtan, azt a kis időt nem szívesen fordítom a mamára. Nem szeretem, ha minden lépésemről tudnak, faggatóznak! És nem irigykedek senkire, főleg nem az olyan szülőkre, akik a napi kapocsolat hívei. Persze mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, van akinek fontosabbak a szülők a magánéletnél. Lelke rajta!
34/36 anonim válasza:
Kérdező te hány éves vagy?
Én is külön élek Anyukáméktól, nem messze, kb.12 km-re, és minden egyes nap találkozunk, vagy ők jönnek, vagy mi megyünk. Van egy 2 éves lányom és jön a másik baba is. Együtt megyünk Anyával Dédihez, játszótérre, vagy ha ők jönnek akkor bográcsozunk,vagy szalcsit sütünk a kertben. Én most is a szüleimnél vagyok, mert itt alszunk (én 3 gyerek). Nem tudom, h neked van-e házad, vagy családod, de sztem nem vagy komplett.
Ja és h válaszolja a kérdésre, igen normális a kérdező.
Biztos van nekik magánéletük, de ha nincs, nekünk ahhoz sincs közünk.
36/36 A kérdező kommentje:
Lazulj le!
2009. júl. 16. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!