Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a válasz/válaszoló most...

Ez a válasz/válaszoló most normális?

Figyelt kérdés
A hányszor menjünk anyukához kérdésre érkezett válaszok közül az egyiken teljesen ledöbbentem : "Az öcsém is házas, de minden nap hazajön, a felesége is jön hetente többször, sokszor olyankor is, amikor az öcsém nincs itt. Az ő szüleit ugyanígy látogatják." Ezeknek milyen lehet a magánéletük? Csak én gondolom ezt már abnormálisnak?
2009. júl. 8. 22:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%

Értem a kérdésed és tudom ,hogy mire gondolsz. Én azt hiszem ,hogy azoknak a fiataloknak akikről a történetben szó van valóban nincs külön , saját életük. Mivel a függés a szülőktől nagyon erős. Gondolom a tanácsokat, a segítséget és a támogatást minden téren onnan kapják.

Volt egy ilyen ismerősöm. Annak az édesanyja minden nap telefonál + minden hétvégén találkozó és a barátnői közül csak azt tertotta meg aki anyukának megfelelt. Vannak ilyenek. Megtalálják egymást mint zsák a foltját.

Nekem nem kéne.

2009. júl. 9. 00:33
 22/36 anonim ***** válasza:
61%
De téged most ez miért zavar? Nekem is hazajár nagymamáékhoz apukám minden nap szinte, ha olyan a munkabeosztása, hogy megteheti, hogy felugorjon napi 15-20 percre. Ha meg nem olyan, akkor csak telefonon beszélgetnek. Ha nekik így jó, akkor így van. Én kevesebbet járok haza általában(heti 1-2x), de van olyan, hogy többször is átmegyek. MErt én igénylem és nekik is jó. Akkor mi itt a gond? Ha te nem igényled, ne menj. Ennyi.
2009. júl. 9. 08:14
 23/36 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező,mi szintugy igy vagyunk,átjárunk a szülökhöz itt laknak aa közelbe,de attól még van magánéletünk,attól mert neked talán nem olyan a család mint amire vágysz azért másnak még lehet igenis boldog,összetartó családja!
2009. júl. 9. 08:17
 24/36 A kérdező kommentje:

00.13 ez az oldal pont azért jött létre hogy az ember megkérdezzen bármit ami érdekli, mert kiváncsi más emberek véleményére.

08.17 nem értelek , tényleg, én egyáltalán nem irigyelem ezt , sőt. Viszont azt megfigyeltem hogy az emberek mennyire kiélik saját frusztrációikat ezekben a válaszokban.

2009. júl. 9. 09:11
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom, en is szinte minden nap elmegyek anyosekhoz, jokat beszelgetunk, tutujgatjak az unokakat, szerintem ebben semmi rossz nincs. A parom is minden nap megy a szuleihez, a munkabol hazafele menet beugrik hozzajuk, hogy lecsekkolja, minden rendben van-e, kell-e segitseg. Aztan hazajon, es mienk az egesz este/ejszaka.

Sot, anyosom kifejezetten sokat van nalunk, van, hogy heteken at minden nap jon, es en ezt szeretem.

Velem van a baj?

2009. júl. 9. 09:30
 26/36 A kérdező kommentje:
09.30 látod ez egy értelmes válasz, ilyenekre gondoltam, nem olyan vagdalkozósokra
2009. júl. 9. 09:44
 27/36 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, sokan válaszoltunk neked normálisan, példákat hoztunk, de te lehurrogtál mindenkit, hogy ez akkor is abnormális. Milyen reakciót vártál erre, buksi-simogatást? Olvasd vissza magad!
2009. júl. 9. 10:34
 28/36 A kérdező kommentje:

Intelligens, korrekt, meggyőző válaszokat vártam amiből érkezett is pár pro és kontra. Tudod arra gondoltam Kedves (utolsó) Válaszoló, hogy szerintem ez teljesen normális mert.... / vagy ez nem normális mert......

Komolyan kiváncsi voltam a válaszokra , akik nem értenek egyet velem azokra méginkább. Bár a környezetemben a címben szereplő téma nem működik sehol értsd szinte mindenhol megrontotta a házaspár életét, azért örülök h van akinél működik a mindennapos vizit. Nálunk mondjuk szóba sem jöhet a dolog mert többszáz kilométerre lakunk a szülőktől.

Viszont az ilyen "Kedves kérdező mit vártál?" vagy "ne irigykedj" vagy "miért vájkálsz más életében" tipusú válaszokon csak szánalommal mosolygok, ezzel kezdeni igazán nem lehet semmit.

2009. júl. 9. 12:38
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyenlőre heti kétszer jön a mama, mi meg jó ha hetente egyszer lejutunk hozzájuk.

Még itthon vagyok a babánkkal, de rövidesen megyek vissza dolgozni és mivel bölcsiben nincs hely, hát naponta ingázás lesz mama- és itthon között. Bizti nem ülünk majd le mint az iszap, de én nem bánom, hogy megyünk, szeretem anyósomékat, ők is minket meg az unokát. Majd bespóroljuk azt a fél órát amit ott töltünk máshol.

Sajnos tényleg kevés az időnk és én irigylem is azokat, akik többet tudnak találkozni a családtagjaikkal.ű

Viszont: gyerek mellett vállalkozásunk van, a férjem főállásban dolgozik, mellette főiskolára jár, családi házunk van nagy kerttel.

Ha 50m2-es panelban laknánk és "csak" napi 8 óra lenne a munkaidőnk, tuti többet találkoznánk a nagyszülőkkel, hiszen a kis picurkánk is nagyon igényli, meg ők is. (mi meg a férjemmel ott is otthon érezzük magunkat.)

2009. júl. 9. 13:07
 30/36 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező, ha esetleg nem írod, hogy ez ABNORMÁLIS, akkor te se kapod másoktól ezeket a kifejezéseket. Ha téged valaki abnormálisnak nevez egy publikus fórumon, valamiért, ami neked normális, hogy reagálsz? (csak azért kérdezem, mert te a kérdésed alapján NEM ÁLTALÁNOSSÁGBAN kérdeztél, hanem egy konkrét válaszolóra...)
2009. júl. 9. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!