Ez a válasz/válaszoló most normális?
Értem a kérdésed és tudom ,hogy mire gondolsz. Én azt hiszem ,hogy azoknak a fiataloknak akikről a történetben szó van valóban nincs külön , saját életük. Mivel a függés a szülőktől nagyon erős. Gondolom a tanácsokat, a segítséget és a támogatást minden téren onnan kapják.
Volt egy ilyen ismerősöm. Annak az édesanyja minden nap telefonál + minden hétvégén találkozó és a barátnői közül csak azt tertotta meg aki anyukának megfelelt. Vannak ilyenek. Megtalálják egymást mint zsák a foltját.
Nekem nem kéne.
00.13 ez az oldal pont azért jött létre hogy az ember megkérdezzen bármit ami érdekli, mert kiváncsi más emberek véleményére.
08.17 nem értelek , tényleg, én egyáltalán nem irigyelem ezt , sőt. Viszont azt megfigyeltem hogy az emberek mennyire kiélik saját frusztrációikat ezekben a válaszokban.
Hat nem tudom, en is szinte minden nap elmegyek anyosekhoz, jokat beszelgetunk, tutujgatjak az unokakat, szerintem ebben semmi rossz nincs. A parom is minden nap megy a szuleihez, a munkabol hazafele menet beugrik hozzajuk, hogy lecsekkolja, minden rendben van-e, kell-e segitseg. Aztan hazajon, es mienk az egesz este/ejszaka.
Sot, anyosom kifejezetten sokat van nalunk, van, hogy heteken at minden nap jon, es en ezt szeretem.
Velem van a baj?
Intelligens, korrekt, meggyőző válaszokat vártam amiből érkezett is pár pro és kontra. Tudod arra gondoltam Kedves (utolsó) Válaszoló, hogy szerintem ez teljesen normális mert.... / vagy ez nem normális mert......
Komolyan kiváncsi voltam a válaszokra , akik nem értenek egyet velem azokra méginkább. Bár a környezetemben a címben szereplő téma nem működik sehol értsd szinte mindenhol megrontotta a házaspár életét, azért örülök h van akinél működik a mindennapos vizit. Nálunk mondjuk szóba sem jöhet a dolog mert többszáz kilométerre lakunk a szülőktől.
Viszont az ilyen "Kedves kérdező mit vártál?" vagy "ne irigykedj" vagy "miért vájkálsz más életében" tipusú válaszokon csak szánalommal mosolygok, ezzel kezdeni igazán nem lehet semmit.
Nálunk egyenlőre heti kétszer jön a mama, mi meg jó ha hetente egyszer lejutunk hozzájuk.
Még itthon vagyok a babánkkal, de rövidesen megyek vissza dolgozni és mivel bölcsiben nincs hely, hát naponta ingázás lesz mama- és itthon között. Bizti nem ülünk majd le mint az iszap, de én nem bánom, hogy megyünk, szeretem anyósomékat, ők is minket meg az unokát. Majd bespóroljuk azt a fél órát amit ott töltünk máshol.
Sajnos tényleg kevés az időnk és én irigylem is azokat, akik többet tudnak találkozni a családtagjaikkal.ű
Viszont: gyerek mellett vállalkozásunk van, a férjem főállásban dolgozik, mellette főiskolára jár, családi házunk van nagy kerttel.
Ha 50m2-es panelban laknánk és "csak" napi 8 óra lenne a munkaidőnk, tuti többet találkoznánk a nagyszülőkkel, hiszen a kis picurkánk is nagyon igényli, meg ők is. (mi meg a férjemmel ott is otthon érezzük magunkat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!