Hogy lehet megtanulni a női "tartást"? Elhagyott a párom, de ha füttyentene biztos ugranék, ez pedig tudom, hogy nem jó!
Elhagyott, de ha ír nekem ugyanúgy beszélgetünk, mintha mi sem történt volna... Tudom, hogy válaszolni sem kellene, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne!
Ha holnap hívna, hogy találkozzunk, nem mondanám azt, hogy tűnjön el az életemből... Szeretem, így annyira nehéz...
Ti szakítás után hogy tudtok kemények maradni, 100 méter távolságot tartani? Akit még szerettek hogy tudjátok megállni, hogy ne válaszoljatok?
Egyáltalán mennyire természetes, hogy rám írogat amikor kidobott úgy mintha együtt lennénk még mindig?
ha valamilyen szinten kapcsolatban maradsz vele, az nagyon nem segít, mi több, hátráltat.
én anno mindig azzal vígasztaltam magam, hogy ha nem kellek neki, akkor nem futok utána. na persze, még röhögjön is a markába, hogy bárki megalázkodik neki.
ha elhagyott, akkor így járt.
minél inkább megadod neki magad, ő annál magasabb lóra ül, és még jobban szívatni fog.
semmi sem történik ok nélkül. persze sirasd el, de ne hagyd, h kihasználjon.
a másik, hogy ha ennyi érzés nincs benne, hogy békén hagyjon, és folyton tépi fel a sebeidet, akkor pláne nem érdemel meg.
foglald el magad valamivel. barátnők, sport, hobbi, munka, akármi, amivel múlik az idő, és nem gondolsz a telefonra, se a fb-ra, se az emailre.
ja, és önismeret, hogy legközelebb olyan emberrel kezdj kapcsolatot, aki hozzád illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!