Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok vagy kevés...

Szerintetek sok vagy kevés pénz amit leadok otthon?

Figyelt kérdés

Anyukámmal élünk ketten. Saját ház, nincs hitel, se albérlet. A napom a következőképpen telik. Korán reggel felkelek, otthonról pakolok magamnak kaját a melóba (kenyeret, szalámit, ilyeneket). Késő este hazajövök, akkor eszek főtt kaját. Aztán megfürdök. És megyek a barátnőmhöz, ahol alszom minden nap. Majd reggel hazamegyek és kezdődik minden előről. Tehát áramot ilyesmit nullát fogyasztok otthon (de tényleg, még egy villanyt se kapcsolok fel abban a 20 percben amit otthon vagyok). Erre adok anyukámnak 35ezer Ft-ot egy hónapban. Ő szerinte ez nagyon kevés és nem fedezi a költségeimet. Én nem akarom csökkenteni ezt de azért úgy gondolom többet se kell adnom, elég ez a napi kajára meg az egy kád vízre. Anyukám amúgy jól keres (nyugdíjat is kap + dolgozik is). Szerintetek is olyan irdatlan kevés ez, hogy emelni kéne rajta? Őszinte válaszokat, ha más is így gondolja, akkor rendben van, belemegyek (azért itt kérek segítséget mert én szégyenemre nem nagyon tudom mi mennyibe kerül).

25F

2012. jún. 29. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kevés egyáltalán. Mire akar édesanyád ennél többet, ha alig vagy otthon?
2012. jún. 29. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyis a barátnődnél vagy mindig,akkor sztem ott is odaadhatnád ezt a pénzt,és nem kellene anyukádhoz szaladgálni napi kétszer.

Szerintem nem az összeg a baja,hanem hogy gyakorltilag nem is lát,csak "arra kell neked hogy etessen,még ha pénzért is".

2012. jún. 29. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is reális, de ha azt vesszük, hogy ha egyedül élnél egy albérletben akkor mennyiben kerülne az "élet" és mennyi maradna a többire (ruhák, szórakozás stb.) Akkor ki nem jönnél ennyiből... Ha külön élnél egy albérlet mondjuk 60.000, a rezsi mondjuk 30.000, a kajád meg tisztálkodó szer, meg lakás karbantartása stb... na had ne soroljam... Reális, de azért ezzel még mindig jobban jársz mintha már saját családod lenne...
2012. jún. 29. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven reális. Ha továbbra is kevesli én biztos nem emelnék a 35ezren. Max néha-néha vásárolj be a konyhára, ha továbbra is kevésnek fogja tartani.
2012. jún. 29. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
19%
A kajádra meg a víz-villanyra elég. Ha már azt is belevennénk hogy télen fűtünk, szemét díj, kéményseprő, ingatlanadó... akkor nem jön ki belőle. Nyáron elég. De télen szerintem nem!! Üdv:egy családi házban élő
2012. jún. 29. 15:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Felpontozok mindenkit. Hát kevesebbet nem akarok neki adni, ezt mát megszoktuk, de akkor a többe se megyek bele. Főleg, hogy sajnos dohányzom is, és olyan 100-120 körül keresek (attól függ megyek-e hétvégén is vagy nem, építőipar). Nyilván ruhákat dezodort ilyeneket magamnak veszek. Köszönöm a segítséget!
2012. jún. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!