Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lop az öcsém! Hogy buktassam le?

Lop az öcsém! Hogy buktassam le?

Figyelt kérdés

Már többször is előfordult hogy öcsém lopott a családban, apától,anyától, tőlem is. Ma pl. egy ezresem tűnt el, és már annyira elegem van, hogy egyszerűen nem tudok mit csinálni vele. Most is kérdőre vontam, de semmi, tagad egyfolytában, meg hogy takarodjak ki a szobájából. Reggel mikor hazajöttem egy ezres volt a tárcámba, a táskám a konyhába hagytam én pedig a szobába pakoltam. Öcsém szól hogy elment itthonról, mondom ok.

Délután nézem, sehol a pénz. Azzal védekezik hogy én akkor jöttem haza mikor ő elment, és nem vette el...viszont amég én a szobába voltam, simán elvehette a pénzem.

Legutóbb is akkor tette le a táskám mikor kimentem a konyhába...akkor nem szóltam.Pénz nem tűnt akkor el, gondolom megzavartam...

Mit tegyek? Mindig tagad, sose mond igazat és meglop minket!

2012. jún. 28. 16:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nálunk unokateso lopta a szülöket... elsőt elnézték de megmonsták neki hogy mégegyszer előfordul feljelentik.. meg is tették
2012. jún. 28. 17:12
 22/25 anonim ***** válasza:
én azt csinálnám, hogy elhelyeznék valahova egy rejtett kamerát (úgy, hogy még véletlenül se találja meg.)és felvenném. csinálnék másolatokat és kb 3-4 ilyen eset után bemutatnám a szüleimnek, hogy lássák nem egyszeri eset..
2012. jún. 28. 18:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Ne hagyd az előszobában a pénzed. A többi a szüleid dolga és felelőssége.
2012. jún. 28. 20:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Kamerát nem tudom, hová lehetne rakni, meg elég drága is...bár ha simán elvesz 50e Ft-ot, akkor megtérül gyorsan a befektetés.

Kérdező, igazából tényleg azt tudod tenni (ha a szüleid nem hajlnadóak intézledni), hogy nem tartasz magadnál készpénzt. Eleinte macerás, de ha megszoktad nem lesz gond. Szinte a legutolsó falusi kisboltban is lehet már kártyával fizetni. No persze ha vannak értéktárgyaid, akkor azokra is légy figyelemmel. Ennyi, meg fogja szokni, hogy nálad egy fillért sem talál és kész. Amúgy meg költözz minél hamarabb, úgy tuti megoldódik a problémád. Már persze ha van rá lehetőséged.

2012. jún. 28. 21:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Ismerős... qrva szar amikor tudod hogy volt benne pénz és nem találod azt az 1-2 eFt-ot ami pont kellett volna. Ha kér, adok, de így... tünetileg a bankkártya a megoldás, jóval olcsóbb önvédelem mindennél. OTP-s a jó, mert az van minden utcasarkon. De nem megoldás ez sem. Ötlet?
2012. jún. 28. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!