Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom elfogadni hogy...

Nem tudom elfogadni hogy nemigazán szeretnek az emberek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyi kudarcom van hiába vagyok lelkes érdeklődő nyitott. ÉS olyan rosszul esik .A mértéket is tudom és ha már érzem a szimpátia hiányának mértékét eleve hátralépek én is .Többször volt olyan hogy találkoztam valakivel ,szimpatikus volt beszélgettünk állítólag jól érezte magát és teljesen eltűnt az illető.nem hiszem hogy megjátszotta magát ÉS nem párkapcsolati vonatkozásról beszélek.. nem értem. Olyan rosszul esik ..

Látom hogy vannak olyan emberek akinek szinte keresik a társaságát ..én úgy érzem legtöbbször mintha egy fal választana el azoktól az emberi kapcsolatoktól amire vágynék .. :(

Van megoldás ?

2012. jún. 27. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdező ne vedd a lelkedre! Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Lesznekmajd mások, akik számára vonzó leszel. Csak Te ne nézd le őket!

Első válaszolók, akik auráról beszéltek: el tudnátok ezt mondani példán keresztül, hogy mi számít szerintetek auranyomulásnak? Kiváncsi lettem.

2012. jún. 28. 00:44
 12/19 anonim ***** válasza:
9. sorban javitva: *egyszerüen NEM olyan fontos nekik plusz 1 kapcsolat
2012. jún. 28. 00:47
 13/19 A kérdező kommentje:

10nek. Köszönöm Neked is. Kérdezek mindig, ez ösztönösen alap ,és dicsérek is ..-azt is ösztönösen.

Sokat olvastam a témában ..azt hiszem ezeket tudom, értem. az asszertív kommunikáció és az agresszív közötti különbség érdekes párhuzam. Van mikor belehet robbanni egy másik ember életébe .és ott már élményről és hatásról beszélnék nem kommunikációról vagy másról. Volt ilyenben részem és ez inkább párkapcsolat. Izgalmas újszerű ..de mégis parttalanná válik .

itt is nehéz az egyensúly. Azt hiszem a lényeg elhangzott ..egyfajta görcsösség .. társasági ember lennék ..de valahogy nem jön össze. Vannak barátaim de tárasságom nincs ..és érzelmi hátországom . harcindkörül ..ha ezen nem sikerül változtatni ..elgondolkodik az ember ..és öntudatlanul is görcsös lesz. Na most mindemellett inkább elfoglalom magam, semhogy futkossak bárki után . Viszont fáj hogy van h nem keres senki telefonon v max munkaügyben.

Ezvan.

Köszönöm mindenkinek a választ. elgondolkodtattak,és én szeretek gondolkodni..

2012. jún. 28. 01:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Meg az jutott eszembe: önmagadban vagy teljes, nem kell ehhez mas...

"ÖNmagadban lasd meg a vilagot, tarsd a tenyeredbe a vegtelent". (Bocs, ha nem pontos, es a szerzö sem ugrik most be.)

Ha ezt "sugarzod" a környezeted fele, ha nem "akarsz" mindenaron kapcsolatot, akkor lehet, h jön magatol, de legalabbis boldogabb leszel.

10.

2012. jún. 28. 01:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben, egyetlen életképes megoldás jutott eszembe: vettem egy mély levegőt és megkérdeztem a "befuccsolt" partnereket, hogy teljesen őszintén mondják el, hogy ők mit gondolnak rólam, mit tartanak zavarónak, mert szeretnék ezeken javítani.

Magam is meglepődtem a válaszokon.

Pl. kissé pimasz, csipkelődő humorom van. Mint kiderült, van aki ezt kedveli, de sokan úgy érzik, hogy az ő kárukra viccelődök és "lenyomom őket a víz alá".

Túl sok belőlem. Kidobom az életemet az első fél órában, nyitott könyv vagyok. Sokat beszélek magamról és az érzéseimről, ettől sarokba szorítva érzi magát a másik, mert egyfajta teherként éli meg, hogy neki most törődnie KELL velem.

És számos ilyen. Neked is ezt tudom javasolni, hogy végezz közvéleménykutatást. Sokan el fognak zárkózni előle, de érdemes indokolni, hogy te is tisztában vagy vele, hogy valamit rosszul csinálsz, de magadtól nem jössz rá, hogy mit. Amit mondanak, azzal ne vitatkozz, hiszen az ő szubjektív véleményük, el kell fogadni, hogy ők úgy látják.

2012. jún. 28. 08:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: Baromi bátor vagy, hogy ezt megérdezted! :)
2012. jún. 28. 09:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, mintha én írtam volna...

Én sem mászok bele mások intim szférájába, nem vagyok büdös sem,ráadásul kedves, jó megjelenésű embernek tartanak, akivel bármiről el lehet beszélgetni, mégsem keresik a társaságom, soha nem vonzottam az embereket.

Viszont, annak ellenére, hogy kedves vagyok és mosolygós, igazából bizalmatlanság és érdektelenség van bennem,amit sosem hangoztatok, de valahogy talán megérzik.

Nem lehetséges, hogy te is vágysz ugyan a szeretetre, de a lelked mélyén igazából nem bízol az emberekben, nem érdekelnek, vagy valami hasonló ?

2012. jún. 28. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:

A másik fontos dolog, a beszédtéma, az érdeklődési kör.Ha folyamatosan olyan emberekbe botlasz, akiknek a témája nem érdekel, az nem éppen szerencsés.És az ellenkezője sem, tehát, ha olyan témákat hozol fel, ami őket nem érdekli.

Erre oda kellene figyelni.Például közösségi oldalon körülnézhetnél az ismerősök között, kinek mi a kedvenc hobbija, érdelkődési köre, stb és ha az illetővel találkozol, ezt felhozni témának.

Mert ugye a felnőtt átlagember miről beszél?Számlákról, árakról, egyéb panaszokról ez unalmas és lehangoló.Viszont, ha valami különleges témát hozol fel, ahhoz lehet, hogy sokan nem konyítanak, zavarba jönnek és nem tudnak mit kezdeni veled.

2012. jún. 28. 10:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Atya világ, nekem is sok vagy már csak ha így írsz, túlmagyarázol mindent, bár tény nem olvastam el szó szerint mindent de nem értem hogy jön ide Sting meg Európa, na de lehet túl korán van...:D
2012. jún. 29. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!