Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hol van az öcsém,...

Nem tudom hol van az öcsém, mit csináljak?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok (lány), és a barátnőm (14 éves) nem rég ment el a szomszédba (mamájához) takarítani.A 9 éves öcsém elment boltba, de nem jött haza.Ez 14 óra után történt.Az volt mára meg beszélve, hogy átmegy a haverjának a mamájához, és a haverjával játszanak.Szerintetek oda ment? Nagyon félek, hogy tényleg eltűnt.
2012. jún. 27. 15:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Dabason több hely is van, és vagy 1 km - re van a legközelebbi telefonfülke.
2012. jún. 27. 15:48
 12/29 A kérdező kommentje:
Vagy kettőre.
2012. jún. 27. 15:48
 13/29 A kérdező kommentje:

Biciklije sehol, az nélkül sehová nem megy.

Lehet butaságnak hangzik, de vezetékes telefon nincsen, mert mobilon mindenkit elérünk.Azt se tudom hol lakik a haver mamája, csak annyit, hogy a vásártér fele.Itt még senkit nem raboltak el, volt amikor órákig biciklizett a barátaival.Anya, ha hazajön, akkor szólok neki, hogy hívja már a fel a nénit.

2012. jún. 27. 15:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Akkor pattanj és menj el a fülkéhez. 11 évesen azért még 4-5 km-t is meg kell tudni tenni, főleg, ha aggódsz.
2012. jún. 27. 15:55
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha már belekeverted a barátnődet meg a mamáját is a sztoriba, bár nem tudom minek, akkor menj át a barátnőd mamájához, és szólj nekik.
2012. jún. 27. 15:58
 16/29 anonim ***** válasza:

Ennyit arról,hogy egy 11 évesre lehet bizni egy kisebb gyereket

(ma volt ilyen kérdés,hogy kisbaba van hagyva 11 évesre)

Kislány,sipirc megkeresni az öcséd,vagy hivd fel anyád(külj visszahivót,füstjelet,szomszédnéni hivja fel),keresse meg

2012. jún. 27. 16:02
 17/29 A kérdező kommentje:

Elvileg elment boltba, azt hittem hazajön! Normálisan elmondom a sztorit:

A barátnőm kb. fél háromkor átment a mamájához takarítani.A tesóm elment boltba.Még mindig nem jött haza.Igen is tudok vigyázni az öcsémre, ő nem tud vigyázni magára.

2012. jún. 27. 16:07
 18/29 anonim ***** válasza:
de hogy jön ide a barátnőd???
2012. jún. 27. 16:14
 19/29 A kérdező kommentje:
Ja, ez tényleg felesleges volt, bocsánat.
2012. jún. 27. 16:17
 20/29 A kérdező kommentje:
A ROHADT FEJÉT NEKI!!!! Itt láttam, hogy bicajozik a haverjával.Fú, és nem szól!!! Nem hiszem el! Nagy dolog lenne idejönni és szólnia nekem.Megölöm!
2012. jún. 27. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!