Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen módon tudnám...

Hogyan, milyen módon tudnám anyósomékat kirakni?

Figyelt kérdés

nos, az a helyzet, hogy a férjemmel már 2 éve különköltöztünk albérletbe anyósoméktól, mert lehetetlen volt velük együtt élni. aztán jött egy olyan helyzet, hogy nem tudták fizetni a lakáshitelt, ezért a ház az én nevemre került, és átvállaltam a hitelt, így a ház az enyém. visszaköltöztünk (nyilván nem fogok lakáshitelt és albérletet is fizetni), gondoltam így majd meghúzzák magukat. de nem, én fizetem a hitelt, a rezsit, én főzök, egy szelet kenyeret nem vesznek a házba, ami pénzt ők kapnak, azt elcigizik, meg elisszák. én nem azért gürizek 2 állásban, hogy eltartsam anyósomat, apósomat, meg a sógornőmet a kölykével együtt, ezért mondtam, hogy ha nem változtatnak, akkor el fognak onnan menni.

na erre apósom válasza: "ez a ház az enyém, aki innen menni fog, az te leszel"

nahát erre nagyon begurultam, és tényleg takarodó lesz onnan. de nem tudom milyen úton módon lehetne őket kirakni, tudom hogy nincs hova menniük, de se engem, se a férjemet még az életben semmivel sem támogattak, minden voltam már csak jó nem.

a férjemmel kényelmesen megélhetnék, de nem tudunk, mert minden pénzünk rájuk meg, mióta ott lakunk (1éve) a fodrászhoz nem tudtam elmenni például, holott albérletben nem kevés pénzünket megspóroltuk, hogy elkerültünk tőlük, és már mindet feléltük.

bocsi, hogy hosszú lett, még mesélhetnék, de a lényeget elmondtam.

2012. jún. 27. 13:06
1 2 3 4
 31/39 Dilettáns döggomba ***** válasza:
66%
Eléggé hirtelen haragúnak tűnsz, aki meggondolatlanul dobálózik ilyen-olyan szavakkal. Vajon minden úgy igaz, ahogy leírtad?
2012. jún. 27. 16:17
 32/39 A kérdező kommentje:

kedves döggomba, igen minden úgy igaz, ahogyan leírtam.

olvasd vissza az egészet, először leírtam magyarázatba hogy az enyém a ház, és akkor olvasd el, hogy hányan kérdezték meg ezt, és hanyadik válaszra írtam le utoljára.

szóval, nem nevezném magam hirtelen haragúnak, de hagy ne kelljen már valamit 100szor elpofáznom

2012. jún. 27. 18:28
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Igazából 50x leírta, hogy a ház az övé, ő fizeti a hitelt, nincs haszonélvezet. De nem baj, még kb. 100x meg is kérdezték. Én ezt nem nevezném hirtelen haragúságnak. Amúgy Kérdező keress egy ügyvédet. Ez a helyzet valami borzasztó lehet, nehogy rámenjen a házasságod.
2012. jún. 28. 14:39
 34/39 anonim ***** válasza:

Én ha tudtam volna, hogy ilyenek, nem mentem volna bele ebbe.

Ennyiért már a saját házad törlesztőjét is fizethetnéd, s ott nyugalomba lettél volna.

2012. jún. 28. 21:11
 35/39 A kérdező kommentje:

igen, tudom.

köszönöm utolsó két válaszadó.

2012. jún. 29. 12:07
 36/39 anonim ***** válasza:

Egyébként teljesen megértelek. Én is voltam ilyen helyzetben, amikor az ember segíteni akar, s akkor se jó.

Apósodék is nemhogy örülnének, hogy nem tették ki őket a házból, hanem átvállaltad a törlesztést.

Ha rajtuk múlott volna, már az utcán lennének a sok adósság miatt.

Vannak olyan emberek, akiknek minél többet segítesz, annál többet várnak el.

Én a helyedben kérnék jogi felvilágosítást, s elmagyaráznám nekik, hogy nem úgy van, ahogy ők hiszik, s örüljenek, hogy nincsenek még az utcán, mert te segítesz.

2012. jún. 29. 14:10
 37/39 A kérdező kommentje:

igen, a kis ujjamat nyújtottam de úgy látszik hogy a karom sem elég.

úgy gondoltam, hogy megteszem, mert azt hittem, hogy nincs a világon olyan ember aki ezt ne értékelné, de tévedtem...

2012. jún. 29. 20:54
 38/39 acelsziv ***** válasza:
mi történt azóta?
2015. máj. 19. 08:18
 39/39 anonim válasza:
Na mi lett az anyósék sorsa?
2022. márc. 5. 03:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!