Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akit a családja...

Van itt olyan, akit a családja tett érzelmileg nullává?

Figyelt kérdés
Ha úgy érzed,hogy a családod juttatott el akarva vagy akaratlanul oda,ahol most vagy,megírnád,hogy mik történtek veled?Ilyenekre gondolok,hogy pl. miattuk lett egy olyan személyiséged,hogy senkiben nem tudsz megbízni,hiába is próbálod,vagy miattuk vagy befolyásolhat,bármi,a személyiségedet eldeformálták valamilyen szinten.Fontos lenne,köszi!
2012. jún. 26. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ááááá, ez rettenetes, hogy lehet valaki ennyire gonosz? :SSSS :((((

Nagyon sajnálom, ez tényleg szörnyű!!

Egyébként én úgy gondolom, hogy itt ez a sok ember, akit ennyi borzalom ért, amiért tudom, hgoy folyton azt kérdezik maguktól, hogy "miért pont én" -vagy legalábbis sokan- de talán ezek miatt kicsit érzékenyebbek lettünk meg fogékonyabb mások sorsa iránt, és jobb emberek lehetünk, tapasztalva, hogy milyen, ha kutyául bánnak az emberrel... :/

Bár biztos van olyan is, aki inkább ezért másokkal is kiszúr, mint ahogy vele tették, nem tudom.

Á, nyomorék egy világ ez!

2012. jún. 26. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Elszomorító olvasni a történeteteket, el sem hiszem, hogy ilyen emberek is vannak a világon.

Nekem "csak" az önbizalmamat vették el a szüleim, állandóan a hugomat sztárolják, csak őt támogatják. Nekem megtiltották, hogy beadjam a jelentkezésemet az egyetemre, mert úgysem tudom elvégezni, és ezzel szégyent hoznék a családomra - a hugomnak két diplomája is van, fizették a fősulit, kollégiumot, nyelvvizsgát. A hugomnak valahogy minden kívánságára volt pénzük, engem csúfoltak az agyonhordott ruháim miatt, ha ezért szóltam (pl. a lyukas cipőm gyakran beázott), akkor leüvöltötték a fejem, hogy önző vagyok, "nem gondolkodom családban", és ezért azzal büntettek, hogy mindig elmaradt a szülinapom és a névnapom ünneplése (ajándékról álmodozni sem mertem volna).

Egyszer aztán "eltört a mécses", ahogy mondani szokták: egy múzeumba mentünk, vándorkiállításra, amit mindenképp látni kell. Négyen mentünk, az úgymond család, az anyám a pénztárban kért három jegyet. Nekem nem. Nem azért mert nem volt négyre pénz, nem adtak semmilyen indokot, csak közölték: a jegyemet magamnak kell megvennem. Akkor és ott jöttem rá, hogy nekem ők nem a családom, rájuk nincs szükségem. Azóta egyedül, de boldogan élek.

2012. jún. 27. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!