Az öcsém perverz?
Vasárnap reggel amikor veszekedtünk, hogy melyikünk zuhanyozzon előbb akkor eldöntöttem a vitát azzal, hogy bementem a zuhanyzó alá, erre az öcsém simán bejön mellém a zuhanyzóba pucéran és elkezdi húzogatni a kukiját.
Amikor ezért adtam neki egy nagy pofont akkor meg elkezdett kiabálni.
15/L
Eszedbe ne jusson emiatt megszégyeníteni (azaz árulkodni a szülőknek, elmondani idegeneknek), hiszen gyerek még, teljesen más a szexuális tudata, mint egy felnőtt embernek. Annyit meg lehet az öcséddel beszélni, hogy amit csinált, egyedül csinálja, mert az másra nem tartozik. (Bár korábban írta valaki, hogy ilyet nem csinál magától egy gyerek, ez nem igaz: az óvodások is végeznek önkielégítést a maguk módján, hiszen rájönnek, hogy kellemes érzés.)
A szülőkkel inkább azért beszélnék, mert nincs a fürdőn zár, ez kamasz gyerekek esetében elég kellemetlen lehet. Egy sima retesz is megteszi, a lényeg, hogy mindenkinek meglegyen az intim zónája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!