Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Apámmal baj van,...

Segítség! Apámmal baj van, mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Az baj hogy folyton iszik. Pedig munkájából kifolyólag kéne pont neki kevésbé, kamionsofőr. Kb. 3 hetente jön haza ált. egy hétvégére, de akkor naponta minimum 4-5 l bor, sőt pálinka, minden ami csak van otthon. 3 hónapja vettünk új autót, hozzá kaptunk ingyen bort is, egyből eltettük, mert tudtuk hogy egyből meginná :( Tegnap full részegen elment valahová a városba egyedül gyalog, 5 óráig valahol volt és este 11 kor jött haza. Ma részegen ment el otthonról, a vadi új autót hátul össze törte, nagyon csúnya pedig nagyon vadi új volt és nagyon szép :( Már kb. 10 éve csinálja ezt h mikor haza jön tele issza magát, anyám már teljesen ki van idegileg, nem tud semmit se csinálni. Elköltözni nincs lehetőség, mert csak 1 nővérem (24) és 1 kis tesóm(12) van . Nővérem a pasijával alig tudnak megélni albérletben, külön lakásban él. Nálunk otthon apám aki keressi a pénz, anyám minibál bért alig kapja. Így nem nagyon tudnánk elélni minimál bérrel 2 gyerekkel... Nagyon szép nagy családi ház, gyönyörű kilátással mert domboldalon van, nem nagyon szeretnék elköltözni, de anyám keresletéből nem telne a rezsire. Mit csináljunk apámmal, amikor csak haza jön csak iszik, berúg, és a konyhában is akkora rendetlenséget csinál h alig tudjuk anyámmal kitakarítani utána. Egoista barom, soha nem érdekli a másik, csak magával törődik. Nagyon nem szép így a kocsi, de ha megcsináltatjuk nem tudunk elmenni nyaralni. Még az is felötlött bennünk h nélküle megyünk el titokban. Kérlek segítsetek, mit csináljunk vele ? Nem ver minket, de nagyon beszólogat és soha nem lehet vele beszélni...

15/F

2012. jún. 26. 16:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
iskolai végzettségét tekintve meg most csináltatott új jogsiját nézve biztos nem lesz másik állása, sajnos, amúgy se érdekelne őt h mit kérünk tőle... mindenkit "leszar" semmi se érdekli, csak h jól berúgjon ... még ott, amikor megáll pihenni a kamionban, akkor is berúg, anyám hallja a telefonban meg olyanokat mond , meg másnap semmire nem emlékszik...
2012. jún. 26. 16:49
 12/14 A kérdező kommentje:
és most jelen helyzetben mit tudnék én csinálni?
2012. jún. 26. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Beszéljetek a papával, ha nem tud változtatni, akkor élheti nyugodtan ezt az életet, de nélkületek. A mamád álljon a sarkára.

A nyaralásnak szerintem annyi, mert ahogy írtad, vagy a kocsira költitek a pénzeteket, vagy a nyaralásra. Én ebben a helyzetben inkább meghagynám tartaléknak. A kocsit semmiképp sem javíttatnám meg.

Sőt, ha van lehetőség, te is keress magadnak nyári diák-melót, mert jól jöhet az még pár hónap múlva, amikor a papának megszűnik a munkahelye. Mert pár hónap, és megszűnik.

2012. jún. 26. 17:15
 14/14 A kérdező kommentje:

de ha eddig ki tudott tartani a munkahelyén ?

Amúgy keresnék én, de anyám azt mondta h lekéstem ezekről, már biztos h nincs már nekem hely. Pedig el akartam menni. El lehet menni most Bonyhád - Szekszárd környékén diákmelóra menni 15 évesen ? novemberben leszek 16. Amúgy a kocsi inkább úgy mondom nagyon megkarcolódott, nagyon csúnya, de attól még lehet benne utazni...

2012. jún. 26. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!