Hogy enyhítsem meg a szüleimet?
Most, ne vegyétek ezt úgy, hogy én egy bunkó lennék, aki flegma a szüleivel. Én nagyon is szeretem őket. Nem is hirtelen felindulásból írom ezt ide.
Nem engednek meg semmit. pl. : napokban volt a garagestore-on olyan akció, hogy rengeteg cucc féláron van. több haverom is rendelt csomó mindent, marha jó cuccokat. én is akartam, meg is beszéltem velük, de nem. áá, hülyeség. úgyse hordanád,..meg minek neked olyan? felesleges.... stb. és nem csak mostanában..tavaly télen akartam rendelni egy jó kis sapkát, márkás, jól néz ki, nem is drága. mivel kinőttem a régit. de nem lehetett, ehelyett kaptam egy gagyit. most finnyásnak tűnhetek, de higgyétek el, ez nem így van. ó még valami. azt nem mondtam, hogy mindezeket, a saját spórolt pénzemből vettem. sőt, nyáron jártam apámmal dolgozni, hogy kapjak érte valami csekélyke kis pénzt. adnak pénzt, de nem engedik hogy elköltsem. persze amit ők mondanak, azt nagyon meg kéne venni. ami nekik kell.. aha.
+ az 2 tesóm van. a fiatalabbik kap egy csomó mindent az idősebbtől. timex karórát. (nem egy olcsó darab ) ..stb. nekem is ígért egy karórát, két éve. azóta sem kaptam meg. egyszerűen nem engednek jó cuccokat venni. elképzelhetitek, tinédzser vagyok, a gimit most kezdem majd, nem érzem magam jól azokban a cuccokban, amiket már 4-5 éve hordok. én szeretnék jól kinézni. de ha egyszerűen nem engedik... :/
szia !
Hát nem is tudom mit kéne tanácsolnom.
Na próbálj meg még többet beszélni a szüleiddel vagy vállalj + munkát otthon .Hátha látják az igyekezetedet és megpuhulnak. hát tudom hogy nem sokat segítettem ezzel a tanáccsal de sok sikert. De a szülők azok ilyenek így is kell szeretni őket hisz ők adnak ételt és tetőt a fejed fölé .
köszönöm a válaszokat, el gondolkodom rajta, megígérem.
a második válaszolónak súgom, azt meg is csináltam, még pár éve nyitottak nekem szülinapomra egy bankszámlát. aztán le is lett kötve a gyűjtött pénzem egy része. :) igen, azt hiszem ki kell hogy érdemeljem a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!