Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukámnak h...

Hogy mondjam el anyukámnak h pszichológushoz akarok menni anélkül h kérdezgesse h miért? Félek szólni félek elmondani neki ezt az egészet :S

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelettel megkérdezem, aki írta, hogy a kérdező forduljon ifjúsági pszichológushoz," mert az van, és ingyenes," hogy hol van ilyen? Jó lenne tudni. A másik pedig: pszichiáterhez csak háziorvoson ( vagy annak megfelelő iskola, üzem) keresztül lehet eljutni. És ezt bizony nem lehet megkerülni azzal, hogy azt mondom a dokinak, hogy a pletykás asszisztense miatt másik orvoshoz szeretnék menni. Mert bizony nincs másik orvos, aki jogosult lenne... A kérdező kis-asszonyka pedig alább adhatná, és az ügyét elsősorban az édesanyjával megtárgyalná.
2012. jún. 25. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Magyarországon akár kórházi(állami),akár magán pszichiáterről is legyen szó,a legelső az, hogy bogyót akar felírni.Higgyj nekem,jártas vagyok ebben.Ritka mint a fehér holló,aki csak beszélgetni és terápiázni akar! Túl hosszú procedúra.Állami terápia meg szinte gyakorlatilag nem is létezik,mint ahogy az is ritka, hogy állami pszichológushoz bejusson ma valaki Mo-n,már ha nagyvárosról van szó...

"A másik pedig: pszichiáterhez csak háziorvoson ( vagy annak megfelelő iskola, üzem) keresztül lehet eljutni."

Ez sem igaz teljesen. Simán be lehet menni a pszichiátriára a nyílt osztályra,előtte pedig megmondani egy nővérnek, hogy most egy orvossal akarsz beszélni.Kivárod vagy sem,te döntöd el.Tény, hogy beutalót adhat a háziorvos, viszont csak sürgősségi beutalót és azt sem feltétlenül pszichiátriára,mert az sincs minden körzetben/kerületben....Van ahol csak neurlógia van....

Szóval a legtisztább Kedves Kérdező,ha elkezdesz tájékozódni a neten.Nem kell a szüleidnek róla szólni,majd eldöntöd ezt később.

2012. jún. 26. 01:26
 13/15 A kérdező kommentje:

akik hasznos választ adnak azoknak köszönöm szépen

aki pedig kritizálgat ... senki nem tudja h miért nem beszélem meg anyuval úgyh jó lenne ha nem ezen akadnátok ki...

2012. jún. 26. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként szabad orvosválasztás van, nem értem miért kellene a beutaló, és egyebek. Ha maszek alapon mész el, nem kell azt az orvost választanod, akihez nem akarsz menni! beütöd a google-ba, hogy pl. "Kassa pszichológus" és biztos kidob egy csomó találatot. Én is így jutottam el az én orvosomhoz. Persze ez jóval több költség. Azért remélem minden ok lesz veled sok sikert!
2012. jún. 26. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:

"Simán be lehet menni a pszichiátriára a nyílt osztályra,előtte pedig megmondani egy nővérnek, hogy most egy orvossal akarsz beszélni."

No ez az, ami nem igaz.

2012. jún. 27. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!