Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én reagálom túl a dolgoka...

Csak én reagálom túl a dolgokat vagy valahol igazam van?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt.Együtt is élünk.20-as és 30-as éveinkbe járunk.Mostanában kb 3-4 hónapja elég szokatlanul viselkedem,szerinte.Reggel 5-től délután 5-ig dolgozik.Én reggel 5-től délután 1-ig.Féltékenykedem,bár nincs okom.De mégis arra gondolok és bebeszélem magamnak,hogy biztos van valakije.Hivogatom,mikor hol van és mit csinál,ha épp nem dolgozik.Nem szokott eljárni sehova,csak heti 2x focizini.Most szombaton ment el,és azt mondta,hogy nem megy már a héten.

Tegnap délután elment az anyukájához,rég volt nála.Mentem volna én is,de biciklivel az út oda másfél óra(20 km).Ő meg robogóval ment,pár perc alatt oda ér.Nem volt kedve "tötyörészni" mellettem,mondta.Igy nem vitt.Egy óra múlva már itthon is volt.Én aludtam.Mikor felébredtem sehol sem volt.Felhívtam.oda volt focizni.Kérdeztem tőle miért ment el,mikor azt mondta h nem megy.Erre azt mondta,hogy azért mert tv-t nem akart nézni,én meg aludtam.Majd elinvitált,hogy menjek el én is,de inkább aludtam tovább.

Azt mondja,megfojtom és hogy miért kell neki mindenről beszámolnia.Ellenben ő engem nem számoltat el és nem is féltékenykedik.Sokszor vitázunk ezen.Régen nem volt ilyen a kapcsolatunk.Szeretem őt,de úgy érzem a foci meg minden fontosabb már mint én.

Mi a véleményetek erről?

2012. jún. 25. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencséd van, hogy nem hagyott ott. Hisztizel, féltékeny vagy, bár nincs rá okod stb. Miért baj, ha egy kicsit él a hobbijának. Hagyd már egy kicsit élni szegény fiut.

25N

2012. jún. 25. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező és hozzá hasonló válaszoló...ezt rögtön hagyjátok abba....az még hagyján, hogy a párotok agyára mentek....de nincs rosszabb egy önbizalomhiányos, unatkozós, házisárkányos nőnél...az örületbe kergetitek majd a párotokat....ezt senki nem szereti....titeket szeretnek, de ahogy viselkedtek azt egyre kevésbé...legyetek jofejek, lazák, legyen hobbitok, tudjatok a párotok nélkül is élni már....ha meg akar csalni ugyis megfog....ha meg igy viselkedtek, előbb-utobb megisszátok a levét, és lelép a pasi...nincs szebb egy magabiztos, életteli nőnél...és az ilyet nem fogják megcsalni, illetve elhagyni....szerintem rettenetesen tulreagáljátok és iszonyatosan házisárkányosak lettetek...jo tanács: vegyetek vissza.......és nem b*nkóságból mondom....

23L

2012. jún. 25. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Szegény srác...
2012. jún. 25. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem? Az, hogy megfojtod. Ha ezen nem változtatsz, előbb-utóbb rámegy a kapcsolatotok, mert ott fog hagyni. Most őszintén. Te aludtál, akkor mégis mit kellett volna csinálnia? Üljön melletted és nézze ahogy alszol? Mi a baj a focival? Főként úgy, hogy te aludtál. Hívott, hogy menj vele, de te inkább aludtál tovább. Ne hisztizz, semmi jóra nem vezet!
2012. jún. 25. 12:50
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Hejj, én nem vagyok házisárkány. Olvasd el újra, és értelmezd amit írtam. Mehet amerre akar, ha nem hív, oké, csak jó indoka legyen. De ez mind kölcsönös. Az hogy veszettül féltékeny vagyok, az lenne meg tenni nem tudok, mert ilyen vagyok, de ezt ő is tudja és mégis összejött velem. Szóval nagy valószínűséggel nem zavarja.
2012. jún. 25. 12:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

12:54

És ha netalán nincs kedve valamit elmesélni, akkor letéped a fejét, vagy mi van? Vagy ha haverokkal akarna együtt lenni (és mondjuk lány is van köztük), és téged nem szeretne vinni magával, akkor kiakadnál? Mert ha igen, akkor bizony házisárkány vagy.

2012. jún. 25. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

El fog hagyni, ha így fojtatod, ez csak idő kérdése. Vagy előtte még te hajszolod bele valami félrelépésbe.

Miért csinálod? Ha szeret, úgysem csal meg, ha meg más kell neki, úgyis otthagy, miért mérgezed a jelent egy elképzelt jövővel? Ha szereted, hagyd ezt abba azonnal. Keress te is valami hobbit, vagy külön programot magadnak.

2012. jún. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!