A párom játékfüggő lett és érzem, hogy eltávolodtunk azóta, mit tehetnék, hogyan hassak rá?
de ismerős ez a helyzet... amikor együtt voltunk az exemmel, ő is elkezdett egy netes játékot. Mindig azzal nyugtattam magam, hogy majd abbahagyja, hisz nem dolgozik, majd ha dolgozni fog, hanyagolja. Hát nem. Emiatt nem keresett munkát! :D Ő is ilyen volt, passzív, ha kérdeztem tőle vmit akkor nem válaszolt, 2 perc után kérdezte meg h "tessék?" Leszart magyarán. Ultimátumot adtam neki, azt hiszem 1-2 hónapot adtam neki h abbahagyja. Nem sikerüt, szakítottam. Azóta nem is beszélünk.
Szóval én emiatt nem hiszek abban hogy "megjavulnak" az ilyen emberek, ez egy körforgás szerintem. Nem biztos h a ti sorsotok is ez lesz.
22L
Egy hasonló játékra én is rákattantam, de a férjem is megfertőződött, úgyhogy két hétig csüngtünk rajta (nem FB-s, de a leírás alapján akár ugyanaz a játék is lehet).
Aztán két hét után meguntuk és többet rá se néztünk.
Szakaszosan én is rákattanok ilyen játékokra, de max egy hét után megunom és félreteszem.
Mióta játszik vele?
Szia!
Igazából megtudom érteni a barátod is, én WOWoztam egy darabig, de az rosszabb volt, hogy volt, hogy egész délutánokat éjszakákig átjátszottam, de amikor komolyra fordult valakivel, aki szintén űzte ezt a borzalmas "hobbit", akkor abbahagytuk. Töröltük a játékot, és azóta sem hiányzik.
Szerintem mindenki letudna róla mondani.
Ezt is biztos kilehet valahogy törölni, mondd a barátodnak, hogy gondoljon a sok elpazarolt órára, amit VELED sokkal jobban is eltölthetett volna.
Ha szeret, biztosan téged választ, ez egyértelmű.
Ha nem, akkor gondoljatok át dolgokat, amik gondok lehetnek. Elfelejti a szexet...? Egy pasi?
Jó a szexuális életetek egyáltalán? Mert ha nem, akkor azt is feldobhatnátok.>> Biztos van egy-két dolog, aminek nem bírna ellenállni, ha újítanál... Vagy ha felvennél valami extrémet.
De ha minden jó, akkor sem szabad hagyni, hogy ezt tovább csinálja, mert ezek a játékok ilyenek.
Ha játszik, előbb utóbb sikerélménye lesz benne, az pedig csak megnehezíti, hogy kitörölje magát arról az akármiről.
Én így gondolom.
Ja, és még valami. Ha annyira fáradt, hogy elfelejti a szexet, akkor a játékra érdekes módon mért van ideje...?
Érdekes pasi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!