Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesóm barátnőjéhez most hogy...

Tesóm barátnőjéhez most hogy kellene viszonyulnom?

Figyelt kérdés
Tesóm 20 éves fiú én 14 éves lány vagyok.Eddig csak hallottam a csajról,ma bemutatta a családnak.Az alapján amiket mesélt róla nem ilyennek képzeltem.Bátyám elmondása szerint nagyon okos lány,17 éves,kitűnő tanuló,ritkán iszik,nem cigizik,nem drogozik.Szeret sütni főzni,szereti a macskákat és főleg rapet hallgat,közös kedvencünk BLR.Tesóm a második pasija,az első 8 hónapig volt neki.Elég pörgős,kedves,barátságos de kicsit lobbanékony.Így elmondva egy nagyon jófej csaj.DE amikor megláttam majdnem sokkot kaptam!Szolizva van szerintem vagy csak simán lebarnult,de nem durván.Hosszú szőke műhaja van,ki volt sminkelve olyan közép erősen.Pink ujjatlan póló,rövid farmer naci és kb 15!!! centis leopárd mintás magassarkú volt ma rajta!A táskája is leopárd mintás és az alapból csilli-villi ékszerei is azok.Ja és még a műkörmén is van leopárdos rész.Szóval amikor megláttam az a szó villant be rögtön hogy K*RVA!Ahogy az ebédnél beszélt tényleg energikusnak és nagyon aranyosnak tűnt de a kinézete az tipikus plázaribi :// Nem egy ilyen luxus macát képzelek tesóm mellé :(
2012. jún. 24. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

"Aki kinézet alapján ítélkezik,az felszínes."

Óriási tévedés. Rengeteg dolgot visszatükröz a külső: hogy mennyit tudsz az illemről, a divatról, mennyire van jó ízlésed, konzervatív, avagy inkább szabados neveltetést kaptál-e, mennyire adsz a tisztaságra, melyik társadalmi réteghez tartozol... Bizony fontos a jó megjelenés, főleg ha először mész a "leendő anyósodhoz" bemutatkozni.

2012. jún. 24. 23:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazából tisztasággal nincs gond,és érdekes mód anyu meg apu annyival elintézték hogy mai fiatalok -.- én is fiatal vagyok még se egy ribi.
2012. jún. 24. 23:25
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Tökéletesen igazad van! Érdekes, hogy így oda mert állítani. Nem igaz, hogy nem lehetett volna egyszerűbben felöltözni, miért kellett ennyire extravagánsnak lenni. Biztos fel akarta izgatni apukát. xD
2012. jún. 25. 00:17
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Az egy dolog, hogy kinézetre TE ribisnek látod. Sokkal valószínűbb, hogy szimplán különösen ki akart öltözni, amikor megismeri a bátyja családja, és túl lőtt a célon, illetve nincs túl jó ízlése.

Halvány fogalmad sincs, hogy mi van az ő hátterében, miért épp így öltözik, milyen kihívásokon ment keresztül, milyen közegben él fel. Nem vagy az ő bőrében. Kifejezetten nem javaslomm, hogy ennyi információból megítélj valakit. Természetesen furcsállhatod ezt a megjelenést, és alkalomadtán meg is beszélheted a bátyáddal, véletlenül se támadólag.

Azonban a csajhoz úgy érdemes hozzáállnod, hogy ő a bátyád szerelme, és amíg így marad, és nem derül ki róla emberileg valami gáz, addig ne ítéld meg.

2012. jún. 25. 00:20
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Kislányka, ha a bátyus ilyen csajokat szeret dugni, neked ahhoz mi közöd?

Vagy ha alány meg kedves, értelmes, csak furcsa stílusa van? Rögtön le kell qurvázni? Ennyi erővel te meg a tipikus, én úgy is jobban tudom hülye kamaszgyerek vagy és lehet magyarázni neked, de minek, hisz olyan nagy bölcs vagy, te úgy is tudod. Bátyádnak lesz még jópár cswaja, 20 évesen ha dugja már azt, aki neki tetszik.

2012. jún. 25. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Az biztos,hogy a ruházkodást baromira eltolta.Ha már a párja szüleihez megy az ember,akkor normálisra veszi a figurát mert fontos az első benyomás.Azért jó lazák lehetnek a szüleid,ha ezt ennyivel elintézték.Azért még ne ítéld el a lányt,inkább ismerd meg,barátkozz össze vele.Érdemes jó viszonyt ápolnod vele egyrészt tesód kedvéért,másrészt azért mert lehet,hogy egyszer Ő lesz a sógornőd.Ki tudja?Biztos,hogy van szerethető tulajdonsága hiszen tesód is valamiért vele van nem?Értem,hogy neked más az értékítéleted,de ezt inkább most tedd félre,nem érdemes bátyáddal ezért összeveszni.
2012. jún. 25. 09:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem is akartam vele összeveszni.Hát végülis ha neki jó akkor "áldásom" vagy mim :D
2012. jún. 25. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
én is amondó vagyok, hogy próbáld előbb megismerni. én is sokszor estem abba a hibába, hogy külsőről ítéltem, de előbb ismerd meg :) lehet, hogy tök ari :)
2012. jún. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!