Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más család is ilyen?

Más család is ilyen?

Figyelt kérdés

Normális az ha a családomon belül látjuk egymást meztelenül?

Fürdésnél nyitva hagyjuk az ajtót és ott,vagy néha szüleim is meztelenül járkálnak estefelé.

2009. júl. 7. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet természetes, a gyerekek kisebb korában, hogy megszokják a meztelenséget, lássanak mást is meztelenül.

De a te korodban már jogosan zavar téged. Szólj otthon nyugodtan, mondd el, hogy zavar téged és ne mászkáljanak meztelenül.

2009. júl. 7. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez nem jellemző. Már mikor 2-3 éves koromban apukámmal ketten maradtunk és mondjuk együtt zuhanyoztunk, akkor is volt rajta fürdőnadrág. Soha nem láttam apukámat sem és anyukámat sem meztelenül, de nem is hiányzott. Ugyanúgy, ahogy kb. iskolás korom óta ők sem engem. Azóta már nekem is van családom, de nálunk sem divat ez. Igazából ez minden család saját döntése szerintem.
2009. júl. 7. 13:46
 13/16 A kérdező kommentje:
szerintem az se egézséges mondjuk hogyha fürdéstől délig be lennénk zárkózva a szobánkba és csak 4 réteg ruhában mehetnénk ki a nappaliba csak hogy ne lássuk meg egymás testét,nemiszervét
2009. júl. 7. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez sose volt szokás és engem nagyon is zavarna.

10 hós a kislányom, de már most figyelek rá, hogy ne lásson minket meztelenül.

Lehet, hogy én vagyok maradi? Nem tudom, de a meztelenkedés nálunk a hálószobán belül marad.

24/L

2009. júl. 7. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk megtörtént, hogy valakire zuhanyzáskor rányitottunk. És az is, hogy valamelyik családtagom (vagy én) a fürdőtől a szobáig meztelenül mentünk el. Nem mászkáltunk meztelenül, az túlzás volna, de láttuk egymást meztelenül. Engem sosem zavart, így szoktam meg. Ha nagyon meleg volt, akkor is egy póló azért volt rajtam. Na meg egy bugyi. És édesapám is vett pólót.

28/N

2009. júl. 7. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi is ilyenek vagyunk. Szerintem nincs azzal semmi gond, ha családtagok látják egymást meztelenül.

16/f

2009. nov. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!