Én kényelmetlenül érzem magam mostanában ezekben a helyzetekben és próbálom elkerülni őket.
Nem vagyunk nudisták amúgy.
Csak mi vagyunk ilyen "hülyék" vagy ez normális?
15f
2009. júl. 7. 12:28
2/16 anonim válasza:
Ez biztos szokas kerdese es ha igy szoktad meg,lehet,h nincs benne kivetnivalo, nalunk nem szokas es nem is latnam szivesen meztelenul a szuleimet
24L
2009. júl. 7. 12:29
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem ti vagytok csak ilyenek. Mondjuk nekem anyukám mászkál meztelenül. Bár nem is vagyunk többen. Amikor viszont itt van anyu pasija akkor is meztelenül megy. Engem is zavart te beszéltem vele és már nem csinálja, beszélj velük. Igaz én nagyon szégyenlős vagyok, szóval nem tőle örököltem. 15/L
2009. júl. 7. 12:31
4/16 anonim válasza:
Én is ismerek több ilyen családod, ott így volt megszokva. Hidd el normális ha nálatok is így van. Bár engem is zavarna.
2009. júl. 7. 12:34
5/16 anonim válasza:
Igen , más is ilyen , mi is . Ha zavar szólj a szüleidnek és csukd be magad után az ajtót a fürdőben . Apám simán szólt ha kinnt felejtette a törölközőjét ... 14 éves korom óta viszont kopog a fürdő ajtaján , ha bent vagyok (ami már elég ritka mivel férjhez mentem , elköltöztem...). Szoptatni viszont látott , ez így természetes . Ovodás korúak a gyerekink , mi meztelenül alszunk , de ott van mellettünk egy-egy pizsi , ha kell bele tudjunk bujni .
2009. júl. 7. 12:35
6/16 anonim válasza:
Sokan meztelenül mászkálnak egymás elött, de én sem lennék kiváncsi a szüleimre meztelenül. 28 éves vagyok, és én sem mászkálok meztelenül a gyerekeim elött.
2009. júl. 7. 12:36
7/16 anonim válasza:
Vannak ilyen családok, na, pl. nálunk nem így megy, egyedül anyu, aki szokott így mászkálni, de apám még anyu előtt se.
Megértem, hogy elkezdett zavarni, pont abban a korban vagy, amikor változik a tested, és működni kezdtek a hormonok. Beszélgess erről a szüleiddel, könnyíthet a dolgon.
2009. júl. 7. 12:42
8/16 anonim válasza:
mi sokat jártunk a szüleimmel nudista strandra, engem a pubertáskor kezdetén kezdett zavarni a saját testem "mutogatása", de ez el is múlt. mi is mászkálunk egymás előtt meztelenül, mi így szoktuk meg. otthon a szüleim is, amíg otthon laktam, én is. itthon is szoktunk így járkálni, a lányom két éves, nem igazán tervezem ennek megváltoztatását. bár a férjem szégyenlősebb, őt pl. zavarja, ha a gyerek "bámulja", így ő fel szokott kapni egy alsógatyát.
de valóban családja válogatja, engem egyáltalán nem zavar.
2009. júl. 7. 12:45
9/16 anonim válasza:
A pszichológusok szerint nem "szokás kérdése", hanem káros, és megzavarja a gyerekek egészséges szeméremérzetét és szexuális fejlődését.
2009. júl. 7. 13:04
10/16 anonim válasza:
Nálunk anyukám szokása volt, de olyan 12 éves korom körül elkezdett zavarni a dolog, és megkértem, hogy ne csinálja. Azóta minden ilyesmi zárt ajtók közt zajlik. Engem akkor nem zavart meg a szexuális fejlődésemben, de szerintem simán lehet belőle gond, ha nem szólsz nekik, hogy ez téged zavar. Tényleg nem egészséges egy gyereket (mert azért e téren még az vagy, most alakul ki benned minden ilyesmi) ennek kitenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!