Sok nonek miert fontosabb a hazassag, mint a ferfiaknak?
Sokszor azt erzem, hogy a nok kieroszakoljak a ferfiakbol, hogy elvegye.
Mi a velemenyetek?
32/N
A kérdező a házasság iránt érdeklődött, nem az esküvő iránt. Az szerintem botrány, hogy egy esküvőt ma 1 millióba kerítenek. Mi is szembesültünk azzal, hogy ha valami esküvőre kell, akkor az rögtön a duplájába kerül, mert "ez csak egyszer van az életben". Na mi olcsón megoldottuk, legszívesebben két tanúval mentünk volna el valamelyik délután, ezt nem lehetett a rokonság miatt, de megtaláltuk a középutat.
Mindezt csak azért írom le, mert nem (mindenkinek) az számít, mekkora felhajtással megy valaki férjhez, hanem maga a tény, hogy a párja elvette. Nekünk ez fontos volt. Ahogy megfogalmazódott bennünk, hogy egymást akarjuk párnak, legszívesebben akkor rögtön egy hét múlva összeházasodtunk volna, csak persze várni kellett egy évet a rokonság miatt.
A férjem nem akart velem testi kapcsolatot addig, amíg ország világ előtt az asszonya nem vagyok. Szerinte ez így tisztességes (szerintem is, csak ma már nagyon kevés nőnek adatik meg ez a megbecsülés). Vidéki kisvárosban sokkal jobban érezni ennek a jelentőségét, mint Pesten.
Nekem nagyon jó volt így. Megvédett az öregasszony pletykától, hogy mit jár ide az a fiatalember, más érzés volt asszonyként nőgyógyászhoz menni, vagy óvszert venni a patikában. Nagy felszabadultságot jelentett.
En senkire sem vagyok irigy!
A parom azert nem vett el, mert en nem akarok ferjhez menni! Ha tole fuggne akkor mar reg hazasok lennenk. Szerintem felesleges felhajtas.Inkabb utazgatunk a nagy vilagba.
Amugy csak kivancsi voltam a velemenyekre!
Koszonom mindenkinek aki irt!
Buták a nők, sokszor. Nincs bennük, tartás, női méltóság.Mindenféleképpen ráakaszkodni egy faszira hülyeség, meg kell várni, míg apasi akar házasodni. Ha meg nem akar, és a csaj mindenképpen gyereket akar (pl. 33 feletti)akkor érdemes másik pasit beszerezni.
Amúgy a pasiknak kedvez a házasság, a nőknek ront a helyzetén. A nők únják is meg először és ők adják be aválókeresetet 70 %-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!