Nem bírom ki anyámmal. Mit tegyek? El akarok költözni
Mivel főiskolás vagy, időben és észben is megvan a lehetőséged arra, hogy most elmenj és kérj segítséget anyukád miatt (én is azt tettem annak idején, mert az én anyám nagyon durva nőszemély volt, és apám sem piskóta). Háziorvos beutaló, és irány a legközelebbi ifjúsági pszichiáter!
Ő abban is tud segíteni, hogy jobban menjen a tanulás, és abban kifejezetten, hogy az önző, durva anyád önbizalom-törő agressziója ellen sikerrel fel tudja venni a személyiséged a harcot.
Nem probléma, ha nem találsz melót a környéken, vagy Magyarországon, mert mire végzel (ha elmégy időben dokihoz, azaz most), egyrészt nem tudhatod, hogy mi hogyan változik, másrészt elmehetsz az ország másik felébe is dolgozni, új életet kezdeni, ill. külföldre is pár évre.
Minden jobb, mint az öngyilkosság. Ha a barátod érzelmileg (és minden téren) támogat, akkor bizony oda kéne költözni, vagy inkább közösen kettőtöknek, albérletbe. Anyukád agressziója nagyon erősen felőrli a személyiségedet, és nem tesz jót semminek, különönsen nem a vizsgáidnak.
Ja: dolgozhatsz is a suli mellett (én is azt tettem).
Azért ilyenkor meghallgatnám a másik felet is....
Én főiskola mellett dolgoztam, éjszakai és nappali műszakban is, és eltartottam magam. Miért kifogás a főiskola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!