Anyámmal élek kettesben, szüleim elváltak és nem engednek el sehova (17f) mit csináljak?
Viccelsz? Én az elmúlt napokban minden nap ittam egy jéghideg finom sört, nyami. Pedig nő vagyok, és cseppet sem alkesz :) Kis önállóság. Ha ő lehord téged a semmiért, vesd a szemére, hogy egy sárkány. Ha bántani akarnám édesanyád, megmondanám neki, hogy látszik már ki miatt romlott meg a házasság (még ha esetleg nem is igaz). Hidd el ez egy akkora szóbeli pofon, hogy nem magyaráz tovább, sőt szóba se áll veled (mondjuk az ilyeneknél ez csak jó, ismerem ezt a természetet)
Pontozzatok csak le, élvezem :)
Én fiús anya vagyok, és sosem értettem az olyanokat mint anyukád.
Én biztosan meginnék a 16-17 éves fiammal 1-1 pohár bort vagy sört (alkalmanként, nem napi szinten, mielőtt valaki azzal vádolna), semmi baja nem lesz tőle, és legalább látja, hogy nem tiltom, nincs mi ellen lázadozzon.
Azért mert anyukád nincs jóban magával meg a világgal, téged még nem kéne így nyomorgatnia (lelkileg).
Sajnos tényleg nincs más választásod, mint megpróbálni megértetni vele, hogy lassan felnősz, van saját életed, önálló akaratod.
Vegyél 2 üveg sört meg egy pizzát, és amikor jobb kedvében találod, üljetek le egy kicsit kötetlenül beszélgetni, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!