Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigy vagyok arra akinek él...

Irigy vagyok arra akinek él az édesanyja. Más is így van vele?

Figyelt kérdés

10 éve halt meg anyukám, de még most sem hevertem ki. Pl nem tudok szívből nevetni, rajtam van mindig egy szomorú arc, a szemeim szomorúak stb. Csomó ismerősöm rakja fel face-re a közös képeiket hogy "Nekem van a legjobb anyukám a világon, szeretlek anyu" meg ahogy pózolnak stb. A kortársaimnak 40-50 éves anyjuk van kb, az enyém 55 lenne most, ő 10-15 évvel volt idősebb mint a többség. És összeszorul a szívem mikor látom a fiatal, egészséges anyjukkal akinek az a gondja hogy milyen legyen a műkörme. Az enyém meg már hol van évek óta....

22/L

2012. jún. 22. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem apám halt meg két éve. Nem irigykedek másokra, az nem változtat a dolgokon, és csak nekem lenne rosszabb, ha állandóan ezzel ostoroznám magam. Jó nekik, boldogok a szüleikkel, de sajnos ők is át fogják ezt élni, és engem vigasztal a tudat, hogy én már tudom, mennyire tud fájni, és tudom, hogy apa úgy nevelt, hogy nélküle is meg tudjak állni a lábamon. Ők még előtte állnak, sajnos:(

24/N

2012. jún. 23. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én anyukám akkor halt meg amikor 14 voltam .Nagyon írigy vagyok mindenkire akinek van.És amióta gyerekeim vannak még jobban hiányzik mert tudom hogy imádná őket.És mindig szomorú vagyok hogy nem láthatta őket:(
2012. jún. 23. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit több,mint 5 éve halt meg az anyukàm,és sokszor én is ùgy vagyok,mint te.

16,5/L

2012. jún. 25. 01:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Kérdező!Az én anyukàm meg pont 40 éves volt.:-(

2012. jún. 25. 01:40
 15/16 anonim válasza:

Nekem kicsit kevesebb mint 4 éve halt meg az apukám,és ha a suliban egy gyerekért az apukája jön, azonnal újra szomorú, irigy leszek. Nem egyszer fordul elő, hogy "ok nélkül" sírva fakadok.

12/L

2012. jún. 29. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a 'másik oldal' vagyok. Van egy fiam, 12 éves. Nekem daganatom van, na meg szerencsém is, mert jóindulatú, de okoz sok problémát (de nem szór, lassan nől). Fiam tudja, bármi megtörténhet, nem akarom átverni, de megijeszteni sem. Viszont igy tudom, hogy nagyon szeretném, ha boldog lenne, és nem rágódna azon ha meghalnék mégis.

Féltékeny lehetsz másokra, valószinü ezt mig élsz érezni fogod. De az életedet ugy éld, hogy boldog légy. Keress kapaszkodót, akár azt , hogy ha lát valahonnan (ha vallásos vagy), akkor tudja hogy boldogulsz. Tanulj meg örülni kis dolgoknak.

2012. júl. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!