Mi legyen a motivációm? Te mit tennél?
20 éves vagyok, dolgozom, de a szüleimmel élek, akik elég sok mindent tiltanak.
Nem szabad elköltöznöm otthonról, mert akkor "kitagadnának", főleg az apukám, aki nagyon kötődik hozzám, mert az anyukámmal nagyon rossz a viszonya és rajtam kívül nincs senkije. A költözésem egyenlő lenne azzal, hogy szemen köpöm őt, amiért felnevelt, szeretett, törődött velem stb... elég idős is amúgy (68 éves) és beteges is (szívproblémák, vérnyomás). :((
Rendkívül örülnék egy autónak, mert nagyon nagyon nem csípem a pesti tömegközlekedést. De ezt nem engedi, mivel szerinte 1. nagyon drága a fenntartása amit úgyse tudok majd fizetni hosszútávon, 2. úgyis majd összetöröm, 3. fölösleges nekem.
Ezt mind el is fogadom.
Itt jön a következő dolog, aminek nagyon örülnék: mellnagyobbítás. Erről hallani sem akar senki a családban.
Most mit csináljak?? Nincs semmi elfoglaltságom vagy örömöm és ez már kihat a munka teljesítményemre is... :((
Még örülnék, ha eljárhatnék néha-néha egy-egy szórakozóhelyre ismerkedni, de ezt sem engedik. Annyira pedig nem vágyom rá erre a partizásra, hogy "harcba szálljak velük".
Mikor bejelentettem hogy 18évesen elköltözöm otthonról apám kiverte a hisztit.Volt minden amit el lehet képzelni,sirás,vagdalózás,ez szó nélkül türtem.Mikor megnyugodott csak annyit mondtam.
Apa,ezt eldöntöttem vagy mellém állsz és elengedsz szépen,vagy elválunk csúnyán de a döntésem végleges.Természetesen mellém állt és semmi gond nem volt,mai napig nagyon jó a kapcsolatunk,mindig is jó volt de nagyon féltett és ezért nem értet egyet velem.
Merj döntést hozni és ne engedd hogy enyire irányitsanak,hidd el ha szeretnek meg fognak békélni.
Szerintem ne úgy menj el bulizni hogy nem szólsz egy szót sem vagy rájuk kiabálsz hogy semmi közük hozzá, hanem nyugodtan válaszolj a sok kérdésre. Mondd hogy biztos hogy el fogsz menni, hívtak a barátaid, és hogy megnyugodjon a lelkük, taxival jössz haza. Ennyit igazán megengedhetsz magadnak hogy bulizol, ráadásul a saját pénzedből. A kocsira és a mellekre nem tudok mit mondani, mennyire van szükséged rájuk... Ha elégedetlen vagy a külsőddel, és megcsináltatod a melled, utána biztos találsz újabb "hibát", úgyhogy szerintem nem megoldás.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!