A szüleim el akarják üldözni a páromat?
Tűrjetek, hiszen Ők tesznek szívességet. Sajnos mást nem tehettek. Egyébként lehet, hogy én is szólnék, ha ott lenne a tegnapi kaja, közben meg menne a felesleges főzőcske.
Próbáljátok megtalálni az aranyközéputat.
Nagyon megértem a szüleidet. Nálunk tesómnak a barátnője van itt 1 héten 6 napot, napközben és itt is alszik. Semmit nem csinál!!!!!! Itthon mindenki pörög mert kertes házban élünk, a csaj meg fekszik, alszik, eszik.. múltkor hazajöttem suliból és arra léptem be a nappaliba hogy apám az 55 éves fejével vasal, a csaj meg mellette 2 méterre a kanapén fekve nézi a tévét!!! azt hittem szétvet az ideg!
Ha azt szeretnétek hogy a szüleid jobban tolerálják hogy a barátod ott van nálatok, akkor ezeket ajánlom:
1 héten legalább egyszer vásároljon be a boltból saját pénzből, nem 1-2 apróságot hanem rendesen ami kell, kenyér meg tej stb, hogy lássák hogy segít a költségekbe! Plusz magától pattanjon mosogasson el, locsolja a füvet vagy akármi mást is lehet, csináljon valamit! Más is dolgozik munkahelyen mégsem él mocsokban, nem lehet arra fogni hogy azért nem csinál semmit mert ő fáradt. Más is fáradt és mégis megcsinálja a házi teendőket. Amíg a párod hereként viselkedik nálatok, ne várjatok el mást a szülőktől. Ők szívességet tesznek, én a párod helyében mindent megtennék amit csak lehet, hogy ne érezzenek tehernek, porszívóznék, mosnám a kocsit, kimennék még kapálni is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!