Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim el akarják üldözni...

A szüleim el akarják üldözni a páromat?

Figyelt kérdés
Falusi srác, kollégista, nyáron itt dolgozik a mi városunkban. Nyáron nem akar koliba menni, ezért szüleim megengedték, h nálunk lakjon szeptemberig (nem fizet nekik, mert a közös lakásra gyűjtünk). De én azt veszem észre, h mindig belekötnek (miért használ olyan sok vizet, miért csinálunk mindennap kaját, miért nem esszük a tegnapit, azon kívül ha ő korán lefekszik a munka miatt, nem képesek csendben maradni). Már az is felmerült, h elküldik albérletbe lakni. Miért ilyenek a szüleim?
2009. júl. 6. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tűrjetek, hiszen Ők tesznek szívességet. Sajnos mást nem tehettek. Egyébként lehet, hogy én is szólnék, ha ott lenne a tegnapi kaja, közben meg menne a felesleges főzőcske.

Próbáljátok megtalálni az aranyközéputat.

2009. júl. 6. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megértem a szüleidet. Nálunk tesómnak a barátnője van itt 1 héten 6 napot, napközben és itt is alszik. Semmit nem csinál!!!!!! Itthon mindenki pörög mert kertes házban élünk, a csaj meg fekszik, alszik, eszik.. múltkor hazajöttem suliból és arra léptem be a nappaliba hogy apám az 55 éves fejével vasal, a csaj meg mellette 2 méterre a kanapén fekve nézi a tévét!!! azt hittem szétvet az ideg!

Ha azt szeretnétek hogy a szüleid jobban tolerálják hogy a barátod ott van nálatok, akkor ezeket ajánlom:

1 héten legalább egyszer vásároljon be a boltból saját pénzből, nem 1-2 apróságot hanem rendesen ami kell, kenyér meg tej stb, hogy lássák hogy segít a költségekbe! Plusz magától pattanjon mosogasson el, locsolja a füvet vagy akármi mást is lehet, csináljon valamit! Más is dolgozik munkahelyen mégsem él mocsokban, nem lehet arra fogni hogy azért nem csinál semmit mert ő fáradt. Más is fáradt és mégis megcsinálja a házi teendőket. Amíg a párod hereként viselkedik nálatok, ne várjatok el mást a szülőktől. Ők szívességet tesznek, én a párod helyében mindent megtennék amit csak lehet, hogy ne érezzenek tehernek, porszívóznék, mosnám a kocsit, kimennék még kapálni is!!

2009. júl. 6. 19:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fiú még csak a barátod, nem nagyon több. Tehát még nem a vőlegényed és még az sem biztos, hogy az lesz. Ki tudja? A szülők kivételes szívességet tesznek neki/nektek azzal, hogy őt teljesen ingyen a saját háztartásukba fogadták. Én még akkor sem fogadnám el ezt az ingyenlakást és kvártélyt, ha lakásra gyűjtenék. A helyedben ezt nem is kértem volna a szülőktől. De ha már ilyen szerencsések vagytok, bizony mindenben nektek kell alkalmazkodni a szülőkhöz. Az is lehet, hogy már éppen ők unták meg a hosszú vendéglátást és kezdik a finom macerát.
2009. júl. 6. 19:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak az a baj, h a szüleim és a barátom is keményfejű, mert a párom felajánlotta, h fizet nekik, de ők nem akarják. Egyébként szokott segíteni ebben-abban, csak hát fáradt, mert dolgozik és még együtt is szeretnénk lenni valamennyit munka és alvás között. Bocs, tudom, h írtátok, h ez nem kifogás..
2009. júl. 7. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!