Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim el akarják üldözni...

A szüleim el akarják üldözni a páromat?

Figyelt kérdés
Falusi srác, kollégista, nyáron itt dolgozik a mi városunkban. Nyáron nem akar koliba menni, ezért szüleim megengedték, h nálunk lakjon szeptemberig (nem fizet nekik, mert a közös lakásra gyűjtünk). De én azt veszem észre, h mindig belekötnek (miért használ olyan sok vizet, miért csinálunk mindennap kaját, miért nem esszük a tegnapit, azon kívül ha ő korán lefekszik a munka miatt, nem képesek csendben maradni). Már az is felmerült, h elküldik albérletbe lakni. Miért ilyenek a szüleim?
2009. júl. 6. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg tőlük is megkérdezhetnéd, mert mi csak találgatni tudnuk (nem bántásból írtam)!
2009. júl. 6. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
45%

Miért nem kérdezed meg a szüleidtől???????

Én már rájuk szóltam volna, biztos.

Az a legtisztább, ha elmondod nekik hogy te így érzed.....és csak elmondják, hogy us van....

2009. júl. 6. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem szimpatikus a szüleidnek a párod túlzottan, de azért ne essetek át a ló túloldalára. Ne várd a szüleidtől, hogy alkalmazkodjanak a párodhoz, mivel ők vannak otthon. Alkalmazkodjon a párod a játékszabályokhoz! Üljetek le és beszéljétek meg négyesben, hogy milyen elvárásai vannak a szülőknek. (Mert egy ilyen helyzetben csak nekik lehetnek elvárásai)Akkor nem lesz konfliktus és veszekedés.
2009. júl. 6. 17:47
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Az a helyzet,hogy azzal,hogy a párod nálatok lakhat a szüleid tesznek szívességet.Nem nekik kell alkalmazkodni hanem a párodnak nektek.A spórolásban teljesen igazuk van,főleg ha nem fizettek semmit a közösbe úgy éltek ott.

Gondolom dolgoztak Ők már eleget az életükben,talán spórolósak is és nem szeretik nézni a pazarlást,főleg nem az Ő kontójukra.Bocs,de megértem őket.Ha nem jönnek ki egymással jobb megoldás az albérlet a párodnak.

2009. júl. 6. 17:52
 5/14 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már erről, szimpatikus nekik a barátom, nincs vele bajuk, azért is engedték meg, h itt lakjon :) Csak nem értem, miért kell minden apróságért szólni..

Köszi a válaszokat!!

2009. júl. 6. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Az enyémeknek sikerült... Csak éppen nekem az igazit üldözték el, szóval én reménykedem a Gondviselésben, hogy nem örökre üldözték el.
2009. júl. 6. 18:01
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

18.01-nek.

Az igazit nem lehet elüldözni hidd el.Ha mégis akkor nem Ő volt az igazi.Megkeseríteni meg tudják a szülők az életet,de szétválasztani egy párt akik az igazi egymásnak azt soha.Függetlenségre kell törekedni,és a szülőkhöz látogatóba járni csak ha olyan a kapcsolat.

2009. júl. 6. 18:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudunk függetlenek lenni, mert 20 évesek vagyunk, nincs pénzünk, mindketten fősulira járunk.
2009. júl. 6. 18:17
 9/14 anonim válasza:
67%
Szerintem se nagyon bírhatják a srácot a szüleid, de ez a helyzet ne tegyen nektek keresztbe.Még bírjátok ki addig, amíg meg nem lesz a közös házra a pénz, mindig arra gondoljatok, h már nem sok idő, és akkor minden happy lesz.
2009. júl. 6. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
18:08 - Hidd el, hogy megvolt a módszer, amivel lehet, idegi kikészítés 0 anyagi háttér mellett...
2009. júl. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!