Az unokatesóm kijelentette hogy ő ilyen házban nem lakna mint az enyém. Erre mit lehet mondani?
Figyelt kérdés
A házunk egy 40 év körüli családi ház, gondozott kerttel. Rengeteg pénzt költöttünk rá: új tető, hőszigetelés, külső vakolat, csatornák, új ablakok/ajtók, új fürdőszoba, burkolatok, festés/tapétázás stb. De nem a legmodernebb csilivili minden, hanem olyan átlagos, családias. Az unokatesóm férjhez ment egy milliomoshoz, és vettek egy 2 emeletes házat, kb 5 évente újraépítik az egész házat (konyhát, fürdőt nappalit stb) és akkor a legújabb trend újságokból rendezik be. És kb húzza a száját ha el kell jönnie. Kb minden beszélgetésünkkor azzal jön hogy "Nem szeretnél új bútort?Nagyon szépek vannak XY helyen" Nekem erre most nincs pénzem, és rosszul esik hogy ilyen....2012. jún. 20. 22:19
21/26 anonim válasza:
Mert ilyen emberre mit lehetne írni?Talán te vagy az unokatestvére?
22/26 anonim válasza:
Azt mondanám neki: akkor még kész szerencse, hogy nem te laksz itt! és ugye az ajtót tudod hol van?
El kell jönnie? semmit sem "kell" csinálnia...szerintem
23/26 anonim válasza:
-Én ilyen házban nem laknék, mint a tied.
-Még szerencse, hogy nem itt laksz. Nem kell jönnöd, ha nem tetszik.
-Nem szeretnél új bútort? Nagyon szépek vannak XY helyen.
-Nekünk ezek tetszenek, de te otthon azt csinálsz, amit akarsz. Miért nem veszed meg magatoknak? Ja hogy ti félévente cseréltek bútorzatot és addig még van 5 hónap.. Nem érzed úgy, hogy minden évben egy idegen házba költözöl?!
24/26 anonim válasza:
megmondanám vigyorogva, hogy hála az égnek szerencsére nem is laksz itt..... elég belőled ennyi. és ha megnyugtatja, te meg olyan házban nem laknál, amiben egy filléred sincs... kész. ha megsértődik, ez van.
25/26 anonim válasza:
Érdekes, hogy a kérdező szerint egyik válasz sem hasznos. akkor miért tesz fel egy kérdést? Vagy lehet, hogy a kérdező, nem más, mint az unokatestvér, és pont ezeket szólták be neki a rokonai :D
26/26 anonim válasza:
#25: Lehet, hogy újat mondok neked, de nem csak a kérdező tud pontozni. Illetve szerintem, te nem látod ki pontozott. Ha tévedek, szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!