Hogyan kel nemet mondani valakinek?
Azért nem tudsz, mert nem is akarsz.
Az ilyen döntések nem a fejben dőlnek el. Hiába látod be, hogy ezzel csak a kapcafája leszel, attól még a szíved mást diktál.
Az is lehet, hogy nem bántott még meg eléggé. Hidd el, aki nagyon megbánt, arra már nem tudsz utána úgy nézni.
Gondolkodj el azon, hogy milyen jövőt szeretnél, mit szeretnél mesélni majd a gyerekeidnek, ha a fiatalságodról kérdeznek. Azon is gondolkodj el, hogy ez így meddig mehet tovább.
De mit sem ér a nagy elhatározás, ha akaratod nincs hozzá.
Nekem is megszakad a szívem,itthon teli bőgöm a kispárnát,de nemet mondok a volt páromnak,aki megalázott,becsapott nem egy ízben.Nem egyszer bohócot csináltam magamból miatta.Most viszont kinyílt a szemem,és úgy érzem,igenis barom voltam,hogy egyáltalán szóba álltam Vele,és igenis én tehetek róla,hogy annyit szenvedtem miatta.Amíg tűröm,engedem,hogy a másik hülyére vegyen,addig igenis én tehetek mindenről,mert én engedem,hogy mindezt megtegyék velem.
Három szó lebegjen előtted:tartás,büszkeség,önbecsülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!