Az unokatesóm kijelentette hogy ő ilyen házban nem lakna mint az enyém. Erre mit lehet mondani?
Figyelt kérdés
A házunk egy 40 év körüli családi ház, gondozott kerttel. Rengeteg pénzt költöttünk rá: új tető, hőszigetelés, külső vakolat, csatornák, új ablakok/ajtók, új fürdőszoba, burkolatok, festés/tapétázás stb. De nem a legmodernebb csilivili minden, hanem olyan átlagos, családias. Az unokatesóm férjhez ment egy milliomoshoz, és vettek egy 2 emeletes házat, kb 5 évente újraépítik az egész házat (konyhát, fürdőt nappalit stb) és akkor a legújabb trend újságokból rendezik be. És kb húzza a száját ha el kell jönnie. Kb minden beszélgetésünkkor azzal jön hogy "Nem szeretnél új bútort?Nagyon szépek vannak XY helyen" Nekem erre most nincs pénzem, és rosszul esik hogy ilyen....2012. jún. 20. 22:19
11/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Szerintem nem kell bunkózni, az csak téged minősít. Bőven elég, ha annyit mondasz, "ez van, erre telik. Te amúgy hogy vagy?"
12/26 anonim válasza:
Persze ne foglalkozz vele, csak az a bosszantó, hogy az ilyennek 5 évvel ezelőtt még kilógott a s.gge a gatyából, most meg merev kisujjal szürcsöli a teát 5 órakor és lenézi a plebst.
13/26 anonim válasza:
Tudom, nekem is van ilyen ismerősöm. De mivel ezen a helyzeten egyhamar úgyse tudok változtatni, ez tűnik a legjobb megoldásnak. Így én se bosszankodom a látogatása után napokig.
14/26 anonim válasza:
Akik nagyon hirtelen lesznek gazdagok azoknak megmérgezheti a pénz az elméjüket.
Akik fokozatosan lesznek azok vagy bele születnek ők másképp vélekednek.Nem felejtik el honnan indultak
16/26 anonim válasza:
Szerintem is tudatnod kell vele kulturált modorban, hogy:
- ti laktok a házban
- nektek tetszik
- a ti két kezetek munkája (nem belecsücsültetek, mint egyesek)
- saját ízléseteket tükrözi
- számotokra megfelelő
Vagy te is dicsekedhetsz, hogy: nézd ezeket a cukkíniket milyen szépek, mi termeltük - a kertünkből való. (esetleg adhatsz is neki)
Vagy más egyébbel is lehet dicsekedni, hogy ezt mi csináltuk , hogy érezze, hogy bár nem a legmodernebb, de a tiétek, s nem csak aludni jártok haza, hanem megtöltitek élettel.
17/26 anonim válasza:
10-esnek! Persze, hogy számít, hiszen minden albérlet pici, zsúfolt, koszos, csótányos, rossz környéken van, és szégyellnivaló. Igaz, a családtagjaimnak lakása, háza van, meg kocsijuk, és nem Pestiek (ez lenézendő).
18/26 anonim válasza:
Ha majd öregszik és a milliomos pasi lecseréli egy fiatalabbra, akkor kérd ki a véleményét a házadról.
19/26 anonim válasza:
Nem véletlenül ment hozzá egy milliomoshoz,büdös volt neki a munka.Könnyű így pattognia,azt azért megnézném hogy saját erejéből hova jutott volna(szerintem sehova) Nem is tudom minek tartod vele a kapcsolatot,sajnos a pénz nagyon megtudja változtatni az embereket
20/26 anonim válasza:
Miért nem lehet olyan választ írni a kérdezőnek, hogy közben nem ítélitek el a másik embert sem? Költői kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!