Hogyan vegyem rá apám hogy lehessen piercingem?
Azt mondta hogy szó se lehet róla, mert b*zis -.-
A számba akartam volna, de valamiért nem akarja megengedni...mivel vegyem rá??
Hát nehéz ügy..
Ha megcsináltatod, lehet, hogy sokáig büntiben leszel, még ha nem is vetetik ki..
Mikor én csináltattam, az elsőnél ott volt anyukám, nem is volt gond, a másodiknál csak tudott róla, de aki csinálta, felhívatta anyát és beszélt vele, hogy tényleg engedi-e.
Mondjuk én még csak 12 voltam:)
Az első az orromba, a második a köldökömbe ment. Azóta már egyik sincs meg.
L/17
Szerintem sem b*zis, max ha az orrodba rakatsz pöttyöt, de a szájba karika nem rossz.. :)
Azért írta a 2 évet, mert akkor leszel 18.
Egyébként csak akkor csináltass szerintem, ha magad miatt akarsz:)
L/17 (urolsó előtti)
szia!
nem akarlak lebeszélni,csak leírom az én sztorimat:
pár éve rakattam egy piercinget a számba,másnapra belülről ránőtt a bőr-sebészet-doki állat módon átnyomta a kis talpával,majd besz...tam
kb két hónapig állandóan be volt gyulladva,földagadva ás fájt,kiszedtem.
egy hét múlva újra szúrattam,újabb fél év,mire begyógyult,majd belülről ahol a fogamhoz ért a fém a fogamról az ínyemet kb fél centivel följebb tolta,úgy hogy mosolyogni nem sok kedvem volt,a fogam persze érzékeny lett mindenre-hideg,meleg
aztán egyre több embernek lett piercingje és akkor már nem is tetszett.kivettem...
eltelt kb 4-5 év,a lyuk,ami maradt a helyén és az,hogy a fogam a mai napig érzékeny ,életem végéig emlékeztetni fog arra a fiúra-akit különben már rég el felejtettem volna-
és aki szerint milyen jól állna nekem egy piercing a számban...
30éves múltam...
Utolsó hozzászóló: te csak egy rossz példa vagy. :)
Nekem nem lett tőle bajom, nem nőtt rá a husi, nem tolja az ínyem, nem ér a fogamhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!