Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá apám hogy...

Hogyan vegyem rá apám hogy lehessen piercingem?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy szó se lehet róla, mert b*zis -.-

A számba akartam volna, de valamiért nem akarja megengedni...mivel vegyem rá??

2009. júl. 6. 14:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát sokat segítene ha megmondanád hány éves vagy.
2009. júl. 6. 14:54
 2/14 A kérdező kommentje:
16/f
2009. júl. 6. 14:57
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Tényleg b*zis, ha olyan helyre lövöd... szerintem ajakpierc csakis olyan pasinak áll jól, aki nagyon férfias (rövid haj, izmosabb, nem nyüzüge)--> így "b*zis" sem lesz. A legjobb ha nem pötty, hanem karika, az vagányabb, vagyis nem olyan, mint ami a csajoknak is van. Nekem is probléma, h nem engedik a pierceket...hát csináltattam egyet a mellembe, kettőt a köldökbe, azt nem látják:) Mikor megtudták, kiakadtak, de megvannak még az ékszerek. Szóval ha nagyon akarod, csináltass egyet, lesz ami lesz alapon. Ha félsz a fatertól, akkor próbáld meggyőzni azzal, h ez mégsem tetkó, ezt ki lehet majd venni...
2009. júl. 6. 14:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Már elhatároztam hogy meg fogom akkor is csináltatni ha nem engedi...és igen lesz ami lesz, ha már bennt van akkor nem tud vele mit csinálni...
2009. júl. 6. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát nehéz ügy..

Ha megcsináltatod, lehet, hogy sokáig büntiben leszel, még ha nem is vetetik ki..

Mikor én csináltattam, az elsőnél ott volt anyukám, nem is volt gond, a másodiknál csak tudott róla, de aki csinálta, felhívatta anyát és beszélt vele, hogy tényleg engedi-e.

Mondjuk én még csak 12 voltam:)

Az első az orromba, a második a köldökömbe ment. Azóta már egyik sincs meg.

L/17

Szerintem sem b*zis, max ha az orrodba rakatsz pöttyöt, de a szájba karika nem rossz.. :)

2009. júl. 6. 15:20
 6/14 anonim ***** válasza:
várjál még 2 évet
2009. júl. 6. 18:45
 7/14 A kérdező kommentje:
mire várjak 2 évet? addigra már késő...barátnőm kérésére csináltatnám, mert azt mondta hogy nagyon jól állna...és én is szeretném. most nem tök mindegy hogy 2 év múlva vagy most csináltatom meg??
2009. júl. 6. 19:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Azért írta a 2 évet, mert akkor leszel 18.

Egyébként csak akkor csináltass szerintem, ha magad miatt akarsz:)

L/17 (urolsó előtti)

2009. júl. 6. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nem akarlak lebeszélni,csak leírom az én sztorimat:

pár éve rakattam egy piercinget a számba,másnapra belülről ránőtt a bőr-sebészet-doki állat módon átnyomta a kis talpával,majd besz...tam

kb két hónapig állandóan be volt gyulladva,földagadva ás fájt,kiszedtem.

egy hét múlva újra szúrattam,újabb fél év,mire begyógyult,majd belülről ahol a fogamhoz ért a fém a fogamról az ínyemet kb fél centivel följebb tolta,úgy hogy mosolyogni nem sok kedvem volt,a fogam persze érzékeny lett mindenre-hideg,meleg

aztán egyre több embernek lett piercingje és akkor már nem is tetszett.kivettem...

eltelt kb 4-5 év,a lyuk,ami maradt a helyén és az,hogy a fogam a mai napig érzékeny ,életem végéig emlékeztetni fog arra a fiúra-akit különben már rég el felejtettem volna-

és aki szerint milyen jól állna nekem egy piercing a számban...

30éves múltam...

2009. júl. 7. 07:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló: te csak egy rossz példa vagy. :)

Nekem nem lett tőle bajom, nem nőtt rá a husi, nem tolja az ínyem, nem ér a fogamhoz. :)

2009. júl. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!