Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy vegyem rá a szüleimet h...

Hogy vegyem rá a szüleimet h lehessen piercingem?

Figyelt kérdés

Már többször megemlitettem anyukámnak h szeretnék 2 ajak piercinget. Azt mondta hogy azt nem engedi majd max az orromba egy kis követ meg a köldökömbe. Nos ezek is meglesznek majd de előtte az ajkamba szeretnék kettőt.( nem feltétlen most mondjuk egy fél-egy-másfél év mulva.) Mit gondoltok h vegyem rá őket ?: )

14/L

2010. szept. 10. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sehogy, nagy esély van rá hogy csúnya nyoma marad, tehát nem forr be, és aztán egy melóhelyen nem biztos hogy díjazzák majd

Az orr meg a köldök is tökéletes, sőt nőiesebb is ha úgy vesszük!Sztem egyezz ki anyuddal!

2010. szept. 10. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
ez hogy került a szépség és divat témakörbe?:/:/
2010. szept. 10. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha olyan munkahelyen fogsz dolgozni. ahol nem díjazzák akk bizony érhetnek váratlan dolgok. De le van ejtve legalábbis engem nem érdekel a jövő.

Szóval.. mondd muterodnak h csak 1-1 pontot szeretnél 2 oldalra és le van tudva. Sulival h álsz? mert református sz*rságoknál nem engednek még hajfestést se :D

18/F

2010. szept. 10. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen csak a köldök és orr, az épp elég. C. Aguilera is kiszedette a többit. Egy idő után utálnád az ajakpiercingeket, hidd el.
2010. szept. 10. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
ha egyszer azt mondta hogy azt nem engedi akkor sehogy.
2010. szept. 11. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon örülj, hogy a köldököt és az orrot megengedték 14 évesen:) szerintem ha elmész nyári munkára vagy valami, összegyűjtöd rá a pénzt akkor már kevesebb a gond:)
2010. szept. 11. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:

sima általános suliba járok még jövőre megyek szakközépbe de a munkám már el van intézve mert szüleim már előre megterveztek mindent ott ahol ők dolgoznak. tehát azzal nem lesz gond hogy díjazzák-e.

a szépség és a divat téma körön belül a smink és a KIEGÉSZITŐK közé raktam be de köszönöm a kérdést és persze a válaszokat is. : )

2010. szept. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!