Hogy vegyem rá a szüleimet h lehessen piercingem?
Már többször megemlitettem anyukámnak h szeretnék 2 ajak piercinget. Azt mondta hogy azt nem engedi majd max az orromba egy kis követ meg a köldökömbe. Nos ezek is meglesznek majd de előtte az ajkamba szeretnék kettőt.( nem feltétlen most mondjuk egy fél-egy-másfél év mulva.) Mit gondoltok h vegyem rá őket ?: )
14/L
szerintem sehogy, nagy esély van rá hogy csúnya nyoma marad, tehát nem forr be, és aztán egy melóhelyen nem biztos hogy díjazzák majd
Az orr meg a köldök is tökéletes, sőt nőiesebb is ha úgy vesszük!Sztem egyezz ki anyuddal!
Ha olyan munkahelyen fogsz dolgozni. ahol nem díjazzák akk bizony érhetnek váratlan dolgok. De le van ejtve legalábbis engem nem érdekel a jövő.
Szóval.. mondd muterodnak h csak 1-1 pontot szeretnél 2 oldalra és le van tudva. Sulival h álsz? mert református sz*rságoknál nem engednek még hajfestést se :D
18/F
sima általános suliba járok még jövőre megyek szakközépbe de a munkám már el van intézve mert szüleim már előre megterveztek mindent ott ahol ők dolgoznak. tehát azzal nem lesz gond hogy díjazzák-e.
a szépség és a divat téma körön belül a smink és a KIEGÉSZITŐK közé raktam be de köszönöm a kérdést és persze a válaszokat is. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!