Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek olyan férfive...

Ti összejönnétek olyan férfivel, aki korábban megcsalta a feleségét?

Figyelt kérdés
Én nem a szerető vagyok, évek óta ismerjük egymást, tulajdonképpen barátok voltunk, nekem panaszkodott a házasságáról és nyílt titok volt, hogy csalja a feleségét. Aztán én kimentem külföldre, és kb két évig nem találkoztunk. Pár hónapja kiderült, hogy ő is kijött, ugyanabba a városba, találkoztunk, kiderült, hogy elvált, azért jött ki külföldre, egy darabig barátként viselkedtünk, és most kezd más irányt venni a helyzet, és nem tudom, helyes lenne-e egy olyan férfivel kezdeni, aki már megcsalta egyszer az előző feleségét. Persze tudom, hogy az a házasság rossz volt, ismertem a nőt is, egy hárpia, és egyáltalán nem tudom hibáztatni érte, hogy megcsalta, de mi a garancia, hogy egy nehezebb időszakban nem fog engem is megcsalni?
2012. jún. 20. 09:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"sok megcsalt, vagy csalódott nő olvasgat itt"

Hiszed vagy nem, én egy megcsalt, csalódott nő vagyok, és én írtam a "tiszta helyzetes" cáfolatot.

Tapasztalataim szerint inkább olyan nők írogatnak (és főleg pontoznak) itt, akik szerint ha egy pasi kimondta az igent, akkor onnantól kötelessége CSAK családapának lenni, még flörtölgetnie se szabad más nőkkel, és mi az, hogy a farka vezeti... Ha ez az élet nem tetszik neki, akkor mehet amerre jólesik...

Hú, de le leszek most pontozva. :)

2012. jún. 20. 19:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Utolsónak. Örülök, hogy van még megcsalt és csalódott nő, aki képes a normális gondolkodásra. Sajna én csak mártírokat és mutogatókat ismerek. Önismeret egy szál se náluk, csak a sebnyalogatás a szitokfröcsögés. Remélem hogy jön majd egy pasi aki felülírja nálad a csalódottságot. Sok sikert!
2012. jún. 22. 12:57
 23/23 anonim ***** válasza:

# 22:

Pasikból is akadnak azért mártírok, hidd el! Nagyon-nagyon kevesen képesek felfogni, hogy egy párkapcsolat mindig két ember közös erőfeszítésén múlik. :) Sokkal könnyebb eljátszani a sértettet!

2012. jún. 22. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!