Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek olyan férfive...

Ti összejönnétek olyan férfivel, aki korábban megcsalta a feleségét?

Figyelt kérdés
Én nem a szerető vagyok, évek óta ismerjük egymást, tulajdonképpen barátok voltunk, nekem panaszkodott a házasságáról és nyílt titok volt, hogy csalja a feleségét. Aztán én kimentem külföldre, és kb két évig nem találkoztunk. Pár hónapja kiderült, hogy ő is kijött, ugyanabba a városba, találkoztunk, kiderült, hogy elvált, azért jött ki külföldre, egy darabig barátként viselkedtünk, és most kezd más irányt venni a helyzet, és nem tudom, helyes lenne-e egy olyan férfivel kezdeni, aki már megcsalta egyszer az előző feleségét. Persze tudom, hogy az a házasság rossz volt, ismertem a nőt is, egy hárpia, és egyáltalán nem tudom hibáztatni érte, hogy megcsalta, de mi a garancia, hogy egy nehezebb időszakban nem fog engem is megcsalni?
2012. jún. 20. 09:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy írtad, ez egy egyszeri eset volt, és nem notóriusan csinálta, ráadásul te is tudsz róla, szóval nem sunyított.

Nem mondom hogy hű de f@sza csávó volt hogy megcsalta a feleségét, de ebben a játszmában valóban két ember van, és nem tudjuk a hátteret, a körülményeket, ami idáig vezetett.

Ahogy nem tudhatod azt sem hogy egy "tabula rasa" férfival mi lesz a későbbiekben, ebben az esetben is kb ugyanakkora eséllyel indulsz.

Garancia semmire nincs, de azért én figyelembe venném hogy őszinte volt hozzád a megcsalással kapcsolatban, és most már elvált és nem szeretőként akar veled lenni.

Szóval én adnék neki egy esélyt, hiszen mindenki követhet el hibát az életében, hátha veled másképp lesz.

2012. jún. 20. 11:49
 12/23 anonim ***** válasza:
39%

A #7 leírta azt, amit én írtam volna.

Én is nagyon sok olyan házasságot látok, ahol a férj még küzdene a házasságért, de a feleség már csak anyának tekinti magát.

A pasi egy darabig tűr, a gyerekek miatt válni nem akar, felelősséget érez a családja iránt, de testi-lelki igényei azért vannak... Mert ne higgyétek, hogy csak a farkuk után mennek, a legtöbb pasi igenis vágyik törődésre, szeretetre, és otthon azt SEM kapja meg. (Több hímnemű barátom panaszkodott már erre - és nem azért, mert le akartak fektetni, ez egészen biztos! ;) ).

Én is voltam megcsalt feleség, és állítom, hogy általában kb. 70%-ban a megcsalt fél tehet a megcsalásról. Nem mindig, de nagyon sok esetben.

2012. jún. 20. 11:53
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

"általában kb. 70%-ban a megcsalt fél tehet a megcsalásról. Nem mindig, de nagyon sok esetben."

Butaság. Soha senki nem tehet arról, hogy egy gerinctelen féreg a párja, aki ahelyett, hogy tiszta körülményeket teremtene, lezárná a kapcsolatot és azután keresné másnál, ami hiányzik neki, inkább hazudozik, bújkál, alattomosan túlórákra/erre-arra hivatkozik, miközben más nemiszervével van elfoglalva.

2012. jún. 20. 12:15
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
"Nőként védeném meg ezt a "csalós" férfit: szerintem az, hogy csalta a feleségét, nem minősíti a későbbi kapcsolatait" Ezzel a komenttel értek egyet teljes mértékben. Ez én páromnak 2 felesége volt, elsőt csalta a másodikkal, másodikat velem. Tudom, hogy ez így marha hülyén hangzik, és borítékoljátok hogy engem is csalni fog. Ismertem az egész elő életét, a szemem előtt zajlott egy kis községben. Nem ragozom, de együtt vagyunk 7 éve, és maximálisan megbízható. Mellesleg én is csaltam a férjem, de most a párom még sem csalom. Mert ő is én is megkapjuk végre ebben a kapcsolatban mindazt amitől az ember olyan boldog, hogy abszolut nem vágyik másra. Szóval a csalás is két félen múlik, és egy csalás nem borítékolja a többit. Persze akár velem is megtörténhet hogy megcsal, a pakliban épp benne van, de megbeszéltük ha csak felmerül benne, vagy bennem azonnal szólunk a másiknak, hogy tudjuk változtatni azon ami miatt ez felmerül. Szerintem kipróbálhatod ezzel a férfival a dolgot, akár jól is elsülhet, csak rajtatok múlik.
2012. jún. 20. 13:16
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

"tiszta körülményeket teremtene, lezárná a kapcsolatot"

Ez a mai magyar gyakorlatban azt jelenti, hogy lehet vasárnapi apuka, élhet albérletben, és fizethet gyerektartást.

És ezzel a nők tisztában is vannak, hogy a férjek nem pattoghatnak olyan könnyen, sokan vissza is élnek vele...

Tisztelet a kivételnek.

Szóval a tiszta körülmény nálam ott kezdődik, hogy a férj megmondja, hogy anyukám, én többre vágyom, mint hogy anya vagy és a gyerekre hivatkozva rám már egyáltalán nincs időd/energiád, maximum két-három hetente nagy kegyesen szétteszed a lábad és fekszel alattam, mint egy darab fa... ha ebből a nő nem ért, akkor elnézést, de megérdemli, hogy megcsalják...

És természetesen ugyanez igaz a férfiakra is: ha a nő kinyitja a száját, és közli, hogy vannak igényei, de süket fülekre talál, akkor a kedves férj is megérdemli, hogy a nő máshol keresse a boldogságát.

Aki tényleg mindent megad a párjának, törődést, figyelmet, tiszteletet, szexet, és így is megcsalják - azt tényleg sajnálom. De aki a kisujját nem mozdítja a kapcsolatért, azt nem tudom...

2012. jún. 20. 13:24
 16/23 anonim ***** válasza:
30%
Igen, összejönnék. Az, hogy megcsalta még nem jelenti azt, hogy rossz ember. És ez fordítva is igaz aki nem csal az is lehet elviselhetetlen.
2012. jún. 20. 13:25
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

Tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, amit írok, de sok-sok tapasztalat van mögötte...

Tehát amikor egy pasi olyan helyzetbe kerül, hogy lehetősége adódik megcsalásra, akkor mérlegel... mit veszíthet, mit nyerhet. És a mérleg valamerre billen. Ha túl sok minden hiányzik a párkapcsolatából, akkor a hiány nyer a lehetséges kockázattal, bűntudattal szemben.

Nem olyan elvetemültek ám a pasik, mint sokan hiszik, a "röptében a legyet" típus is meg tud állni, még erősen felizgulva is, ha tétje van a dolognak.

Érdemes elgondolkodni rajta...

2012. jún. 20. 13:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek! Én is afelé hajlok, hogy az is megcsalhat, aki eddig még soha senkit se, és ő is hűséges maradhat, ha mindent megkap tőlem, amire szüksége van. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, szerintem működni fog. Ha megcsal, akkor meg úgysem egymásnak valók vagyunk.. Szerintem belevágok, remélem jól fog elsülni a dolog :)
2012. jún. 20. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Bár csak elméletben, de persze konkrét férfi kapcsán bennem is felmerült ez a kérdés. És fogalmam sincs mit tennék. Lehet, hogy alkalmi dolog volt nála a megcsalás, és úgymond oka volt rá. De az is lehet, hogy ilyen típus. Ahogy lehet ilyen típus egy olyan férfi is, akiről nem tudom, hogy bárki is megcsalt volna, aztán egyszer csak kiderül, hogy mindenkit megcsalt akivel csak járt.

Nem feltétlenül csaló az aki már csalt, és nem feltétlenül a hűség mintakép az, aki még nem csalt, vagy még nem derült ki róla.

Ha arra az illetőre gondolok, akinek kapcsán ez eszembe jutott, én azt hiszem megpróbálnám jobban megismerni, és ha egyébként minden jól alakul, akkor adnék neki esélyt.

2012. jún. 20. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Érdekesen lepontozták itt az értelmes válaszokat, gondolom sok megcsalt, vagy csalódott nő olvasgat itt. Örülök, hogy többen úgy látják, hogy igen is a megcsalt fél is tehet arról, hogy megcsalják. A tiszta körülményeket megkérdőjelezőnek is teljesen igaza van, könnyű mondani, de gyerekeket ott hagyni, amikor az apa is ugyanolyan teljes jogú szülő mint az anya, elég morbid tiszta helyzetnek nevezni. Ilyet az mondd aki csak filmen látott családi bonyodalmat. Nőtársaim, szedjétek össze magatokat és legyetek nők akkor is ha gyereket szültetek, és legyetek egyéniségek, ne csak robotok meg háztartási alkalmazottak, mert mindenki a saját sorsának kovácsa, és csak abból válnak a fent említettek aki hagyja magát azzá válni. Nem a férfire kell csak mutogatni, hanem a sárkányjelmez helyett elővenni a csini cuccokat, és a régi, izgalmas éneteket.
2012. jún. 20. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!