Ha egy házaspárnál anyagi problémák, munkanélküliség lép fel, akkor jellemző lehet, hogy az addig turbékoló pár egymást kezdi marni, akár a válásig is juthatnak emiatt?
Egy író és Lolita Haze-re utaltam. Semmi köze a témádhoz (arra feljebb válaszoltam), ezért írtam, hogy off.
Csak nagyon meglepett, mivel azt hittem ebben az országban rajtam kívül senki sem olvassa, erre tessék :)
"Mi teljesen eladósodtunk és kiszerettema férjemből, nemrég meghalt."
Miatta adósodtatok el,az ő hibájából,azért szerettél ki belőle ?
Éjszaka beszélgettünk a férjemmel egymás kezét fogva és mondtam neki,hogy sajnos a nagy probléma közben nem egymást támogattuk,hanem mivel egymáshoz a legközelebb voltunk egymást martuk.
Sokat beszélgetünk ,ha a gyerekek már alszanak,kibeszéljük magunkból az elmúlt 6 hónapot.
DE amíg benne voltunk a munkanélküliségben addig nem voltunk képesek beszélgetni,egymást bíztatni,mindketten nagyon megkeseredtünk.
Nálunk még a házaséet is teljesen felfüggesztődött,vissza kell találnunk egymáshoz .
ÖÖÖ csak akkor ha bírod a rendhagyó témát, de érdekes könyv nagyon, nem egy rózsaszín leányregény vagy egy krimi :))
Légy toleránsabb az emberrel és tudom tudom könnyű ezt mondani, de hidd el neki is szar, hogy nem tudja a megszokott színvonalat biztosítani. Ettől jobban férfiasságot romboló dolog nincs is, erre még rátesz az asszony a lapáttal "hogy mikor lesz már munka?" Ha úgy látod nem a fotelban ül és a heréit vakarja, hanem tényleg azon van, hogy pénzt vigyen haza, lágy türelmes és ügyes asszony :) Hisz sok pénzből bárki képes gazdálkodni, téged viszont büszkeséggel fog eltölteni egy idő után hogy a feléből milyen vacsit rittyentettél :))
Juj, kedves Kérdező, hát ez a nagyszerű alkotás nem valami szépséges lányregény ám. :) Ami azt illeti elég depressziós...szóval ha kilábaltok, akkor inkább másra fordítsd az energiádat. :) Ettől függetlenül persze el lehet olvasni, és film is készült belőle. (Lolita)
Remélem minden rendbe jön nálatok! :)
Az én férjem és én is többször mondtuk,hogy nem bírjuk tovább ezt a helyzetet.
Ha nincsnek ilyen problémáitok,akkor is szétmentetek volna idővel,vagy ez volt az oka,hogy eltávolodtatok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!