Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyozzem meg apat h...

Hogy gyozzem meg apat h engedje h csinaljak egy tetkot?

Figyelt kérdés

viszonylag kicsit szeretnek...8x8-ast sajat penzbol

egy I es egy E betut az szuleim neveinek kezdobetuit.

csak apat kellenne meggyozzem...hogyan?

#gyozzem #apat #tetkot
2012. jún. 18. 18:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem sehogy! Én is nagyon szeretnék, de gondolok a jövőmre. Nem szeretnék úgy járni, mint az egyik barátnőm, hogy a tetkóm miatt nem vesznek fel oda, ahova nagyon szeretnék menni dolgozni. Azt megkérdezhetem, hány éves vagy?
2012. jún. 18. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert amíg nősz, addig a bőröd is nő, és simán eldeformálódhat az ábra. Légy 30-35 éves, utána a csontok nem nőnek már, de még akkor is hízhatsz-fogyhatsz, az addigi testi változásokkal kapcsolatos tapasztalataid alapján viszont már jobban tudsz dönteni, hogy csinaltatsz-e.
2012. jún. 18. 18:45
 3/12 A kérdező kommentje:
17...meg par honap egy 18...nem divat tetko lenne es nagyon szeretnek...persze en is gondolok a jovomre de a vallamra csinaltatnam szoval nem mindig lehetne lathato es szerintem nem lennenek vele problemaim
2012. jún. 18. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát majd fél év múlva már nem is kell engedélyt kérned.:)
2012. jún. 18. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
De nem ám! És apád sem büntethető ha kidob a lakásból, mert már elég felnőtt vagy ahhoz, hogy a saját fejed után menj!:)
2012. jún. 18. 18:59
 6/12 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Én is ugyanennyi idős vagyok, mint te. Szerintem várd még meg ezt a következő évet, nem tudhatod pontosan milyen iskolába szeretnél tovább menni tanulni. Nekem pl. minden álmom a rendőrtiszti főiskola, viszont félek, ha csináltatok pont azért nem vesznek fel. És kitudja...lehet akkor már nem is szeretnék.
2012. jún. 18. 19:14
 7/12 A kérdező kommentje:
hath en coventry-be szeretnek menni egyetemre. de vegulis az volt a kerdes h h gyozzem meg apukamat? 17/L
2012. jún. 18. 21:14
 8/12 anonim válasza:
Igen tudom, hogy az volt a kérdés. Csak szerettelek volna rávezetni, hogy biztos akarod-e majd.
2012. jún. 19. 19:52
 9/12 A kérdező kommentje:
igen...hogyha nem szimbolizalna semmit akkor lehet hogy megbannam de igy nem hinnem....amugyis az en testem...:)
2012. jún. 19. 21:39
 10/12 anonim válasza:
Hát akkor ez esetben kívánom, hogy tudd rábeszélni édesapád. :) Mondd el neki, hogy az Ő nevüket szimbolizálná,mert szereted őket. :)
2012. jún. 19. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!