Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu anorexiás. Mit csináljak?

Anyu anorexiás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

állandóan fogyókúrázik, 50kg, 150cm magas..a hasával van gondja, de az nem "háj" hanem a szülés után megmaradt bőr, amit nem tud leadni sehogy..

a legnagyobb gond viszont az hogy én kicsit ducibb vagyok, és undorodik az ilyen emberektől...

jó én megértem hogy nekem is fogyóznom kéne, de akkor is, nem úgy kéne elfogadni a saját lányát ahogy van? mi lehetne a megoldás?

2012. jún. 15. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Most akkor a problémád az, hogy anorexiásnak gondolod, vagy az, hogy nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy?

150cm-hez a 45-50 kiló megfelelő.

Menjetek el együtt sportolni.

2012. jún. 15. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:

mindkettő probléma.

a kilóival nincs gond, mert nem ingadozik annyira, csak azzal hogy nem rendesen fogyózik, hanem napokig nem eszik, utána egésznap mindent megeszik , hány, hasmenése stb van utána..

2012. jún. 15. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Ha éhezteti magát, aztán falásrohamai vannak hányással tarkítva, az nem anorexia, hanem bulimia.
2012. jún. 15. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
sajnos,anyám is ilyen....hidd el nagyon fontos, hogy valahogy megpróbáld magad szeretni és elfogadni és ha bántó megjegyzést tesz rád,akkor ne higgyj neki!
2012. jún. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!