Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nekem...

Miért van az, hogy nekem egyetlen egy igazi barátnőm sincsen?

Figyelt kérdés

Igazából tudom,hogy ez a kérdés nem éppen ebbe a kategóriába tartozik,de nem tudtam,hogy hova máshova írhatnám,így maradt ez a kategória!

Szóval én egy 17 éves lány vagyok és most megyek majd tizenkettedikbe!

Középiskola első osztályában megismerkedtem egy lánnyal,akivel nagyon jóban voltunk év végéig,mert akkor az történt,hogy egész nyáron nem keresett és ha én nem néztem volna felé,akkor egyszer sem találkoztunk volna,de én ezt meguntam és én sem kerestem,mert azt gondoltam,hogy egy barátságnak nem egy emberen kell múlnia,hanem kettőn és kipróbáltam azt,hogy mi lesz ha én nem keresem és be is jött amire számítottam,mert felém se nézett!

Aztán ismét elkezdődött a tanítás és akkor kibékültünk,mer odajött hozzám,ekkor megbocsájtottam neki!

Eltelt a tanév,ismét jött a nyár és ugyan az következett be,mint tavaly,így mindez egyre jobban elkeserített!

Jött a tizenegyedik és kb fél év fele megint kibékültünk,mert én hülye megint megbocsájtottam neki!

De ez idő közben ugyebár sok idő telt el és ő új emberekkel ismerkedett meg és kialakulóban volt egy kapcsolata egy fiúval,aminek én nagyon örültem,mert az eddigi barátai mindig átverték,nekem pedig már két éve volt barátom és mindig láttam,hogy ő is szeretne egy fiút,uh nagyon boldog voltam én is,hogy talán most neki is összejön a kapcsolata a sráccal!

Aztán összejöttek és én onnantól kezdve megint figyelmen kívül vagyok hagyva!Egyszerűen nem tudom,hogy miért ilyen,pedig tudja,hogy már sokszor eljátszotta ezt velem és,hogy nekem nagyon rosszul esik mindez!Ráadásul egy este buliban voltunk és megkérdezte,hogy most mi bajom van vele(miután hetek óta hozzám se szólt)és elmondtam neki,hogy megváltozott,beképzelt lett mióta barátja van és,hogy rossz,hogy velem már nem foglalkozik!

Erre ő azt válaszolta,hogy ok,bocs és ezek után nem így lesz!Eltelt kb 1 óra és eltűnt egy másik barátnőjével és azóta se beszéltünk,és ez kb 1 hónapja volt!De ekkor megmondtam neki,hogy ez az utolsó esélye!Azt mondta,hogy ok!De ezek után én megfogadtam,hogy nem bocsájtok meg neki többet,mert szerintem nem érdemli meg!

Szóval nem tudom,hogy miért ilyen velem,pedig én mindent megtettem,hogy működjön a barátságunk!

Van egy másik csaj is,azzal is ugyan ez a helyzet...Őt is mindig csak én keresem,de ő engem soha!

Miért van ez és,hogy találhatnék igazi barátnőket,mert nagyon rossz,hogy nincs egy őszinte,igaz barátnőm se!:\'(

Kérlek,hogy válaszolhatok és bocs,hogy ilyen hosszú lett!

Köszy előre is a válaszokat!

Üdv!

2009. júl. 5. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Esetleg nem gondolkoztál még azon el, hogy beiratkozol valamilyen szakkörre, edzésre, énekkarra? Vagy bármi olyan csoportba, ahol olyasmivel foglalkoznak, amit szeretsz csinálni, amihez értesz... Mert a hasonló érdeklődési körű fiatalok közül könnyebben találhatsz magadnak barátot, hiszen már tuti, hogy van közös témátok... És ha összeismerkedsz valakivel, akkor elmehettek moziba, szórakozóhelyekre, ahol még több új barátot találhatsz. Én rengeteg barátot szereztem bulikon, koncerteken, de nekem sosem voltak ilyen problémáim szerencsére. Eléggé közvetlen vagyok. Te is próbálj egy kicsit kevésbé távolságtartó lenni, mert én picit zárkózottnak képzellek el, de lehet, hogy tévedek...:-) Nekem általános alsó tagozatban volt egy lány, akivel elválaszthatatlanok voltunk, de negyedikben másik iskolába ment. Fölső tagozatban is lett 2 lány, akik közelebb álltak hozzám, mint a többiek, velük osztálytársak maradtunk középiskolában is. Ott viszont eltávolodtunk egymástól ezekkel a lányokkal... Viszont ott köttettek olyan barátságok, amik 4 évvel az érettségi után is megvannak. Egyik melóhelyemen volt rossz eleinte, mert már összeszokott csapatba csöppentem, de 2-3 hét után már én is azzal a bandával mentem ki a szünetekben...

Viszont az szerintem óriási előny, hogy van párod, mert rá biztosan számíthatsz, vele megbeszélhetsz mindent. Tudom, nem ugyanaz, mint egy barátnő, de azért mégis...

Ezt az egy évet próbáld meg még valahogy kihúzni a középiskolában, de én azt javaslom, hogy ennek a lánynak már ne adj több esélyt! Így is eléggé kihasználta már a jóindulatodat meg a helyzetedet!

Remélem sikerül új barátokat találnod! Sok sikert!

2009. júl. 5. 20:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,de olyan elszomorító,hogy a legtöbben azt írtátok,hogy titeket is átvágtak már és,hogy ti is sokat csalódtatok már más csajokban!

De akkor az ilyenek egyáltalán minek kötnek barátságot,ha nem tudják azt ápolni?

Na mindegy,remélem,hogy majd valamikor rátalálok az igaz barátokra és nektek is sok sikert ehhez!

Üdv!

2009. júl. 5. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
20:06 Ne haragudj meg, de épp az ilyen magabiztos, "könnyen barátkozós", "sosem volt ezzel gondom" lányok azok, akik észrevétlenül hagyják cserben a többit... Tapasztalatom szerint, aki nem élt meg hasonló problémákat, annak az az egyszerű oka, hogy épp Ő áll a másik oldalon... És talán észre sem veszi.
2009. júl. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!