Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nekem...

Miért van az, hogy nekem egyetlen egy igazi barátnőm sincsen?

Figyelt kérdés

Igazából tudom,hogy ez a kérdés nem éppen ebbe a kategóriába tartozik,de nem tudtam,hogy hova máshova írhatnám,így maradt ez a kategória!

Szóval én egy 17 éves lány vagyok és most megyek majd tizenkettedikbe!

Középiskola első osztályában megismerkedtem egy lánnyal,akivel nagyon jóban voltunk év végéig,mert akkor az történt,hogy egész nyáron nem keresett és ha én nem néztem volna felé,akkor egyszer sem találkoztunk volna,de én ezt meguntam és én sem kerestem,mert azt gondoltam,hogy egy barátságnak nem egy emberen kell múlnia,hanem kettőn és kipróbáltam azt,hogy mi lesz ha én nem keresem és be is jött amire számítottam,mert felém se nézett!

Aztán ismét elkezdődött a tanítás és akkor kibékültünk,mer odajött hozzám,ekkor megbocsájtottam neki!

Eltelt a tanév,ismét jött a nyár és ugyan az következett be,mint tavaly,így mindez egyre jobban elkeserített!

Jött a tizenegyedik és kb fél év fele megint kibékültünk,mert én hülye megint megbocsájtottam neki!

De ez idő közben ugyebár sok idő telt el és ő új emberekkel ismerkedett meg és kialakulóban volt egy kapcsolata egy fiúval,aminek én nagyon örültem,mert az eddigi barátai mindig átverték,nekem pedig már két éve volt barátom és mindig láttam,hogy ő is szeretne egy fiút,uh nagyon boldog voltam én is,hogy talán most neki is összejön a kapcsolata a sráccal!

Aztán összejöttek és én onnantól kezdve megint figyelmen kívül vagyok hagyva!Egyszerűen nem tudom,hogy miért ilyen,pedig tudja,hogy már sokszor eljátszotta ezt velem és,hogy nekem nagyon rosszul esik mindez!Ráadásul egy este buliban voltunk és megkérdezte,hogy most mi bajom van vele(miután hetek óta hozzám se szólt)és elmondtam neki,hogy megváltozott,beképzelt lett mióta barátja van és,hogy rossz,hogy velem már nem foglalkozik!

Erre ő azt válaszolta,hogy ok,bocs és ezek után nem így lesz!Eltelt kb 1 óra és eltűnt egy másik barátnőjével és azóta se beszéltünk,és ez kb 1 hónapja volt!De ekkor megmondtam neki,hogy ez az utolsó esélye!Azt mondta,hogy ok!De ezek után én megfogadtam,hogy nem bocsájtok meg neki többet,mert szerintem nem érdemli meg!

Szóval nem tudom,hogy miért ilyen velem,pedig én mindent megtettem,hogy működjön a barátságunk!

Van egy másik csaj is,azzal is ugyan ez a helyzet...Őt is mindig csak én keresem,de ő engem soha!

Miért van ez és,hogy találhatnék igazi barátnőket,mert nagyon rossz,hogy nincs egy őszinte,igaz barátnőm se!:\'(

Kérlek,hogy válaszolhatok és bocs,hogy ilyen hosszú lett!

Köszy előre is a válaszokat!

Üdv!

2009. júl. 5. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
mindenkinek van, csak rá kell találni:)
2009. júl. 5. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

22 vagyok...gimiben voltak barátnőim,de olyan h legjobb...ha lehet kihagytam volna...részletek nélkül:annyira még nem b*ott át senki...

fiukkal jobban kijövök,egyetemen is olyan tanulok ami fiussabb szak,nézik is sokan h csinos mosolygos csaj ilyen szakon mit keres...de nekem igy jó...vagyok csajokkal is eleget,de nekem nem is kell többet bizalmasnak csaj...

ottvan a párom,ő tud rolam szinte mindent...nincs az az isten,h én csajban még1x megbizzak...

22/L

2009. júl. 5. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanaz van , mint Veled.(igaz most talán vannak barátaim, de nem merem elszólni:S)

Egyetlen egy dolog vigasztal egy kicsit, az hogy tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Pl. Te is itt vagy és csak ezen az oldalon már rengeteg eféle kérdés volt.Sajnos a "mi a fajtánkból" már elég kevés van..mindenki érdek és önző.Nagyon ritka a jó barát, meg kell becsülni.

2009. júl. 5. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit nevezünk igazi barátnőnek. Ha sülve-főve együtt vagytok és szinte egymás előtt élitek az életeket még nem biztos, hogy igazi barátságban vagytok. Igazi barát lakhat akár hatezer km-re is de a bajban mindig lehet rá számítani. Négy ilyenem van. Ha ilyent találsz, egy élere lesz igazi barátnőd.
2009. júl. 5. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyan ez van. Egy-két barátom van, aki több, mint haver, de jóval kevesebb, mint igaz barát.
2009. júl. 5. 18:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszy a válaszokat!

Én erre a lányra hittem azt,hogy az igazai barátnőm,hogy rá mindenben számíthatok,de nem így van!:'(

Nekem is van barátom már több,mint két és fél éve,aki mindent tud rólam és szeret,de ő azért mégsem helyettesíthet egy igazi barátnőd!

Üdv!

2009. júl. 5. 18:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd azt a lányt.. Nem azt mondom, hogy ezentúl ne beszélj Vele majd suliban vagy ellenséges légy, egyszerűen csak ne fogadd többet a bizalmadba. Maradjon szimpla haver, laza kapcsolatban mint bárki más. Mert újra meg fog bántani, és ez nem éri meg.

Gimiben nekem is volt olyan "barátnőm", akivel úgy igazán sülve-főve, és azt hittem, az az igazi barátság. Hát igen, mondott már hasonlót valaki előttem, szóval finoman fogalmazva, utólag nézve minden volt, csak nem barát. Ő volt aki életemben először úgy igazán hátba döfött, és meg is forgatta azt a kést.

Azóta rájöttem, hogy volt már akkor is körülöttem 1-2 olyan ember, akit később elhanyagoltam, főleg miután vége lett a giminek. De ma már újra kezdek visszatalálni hozzá(juk). Viszont azok sem azok a szó szoros értelmében vett barátságok. Az egyik lányban tudom, hogy megbízhatok, és hogy bármikor számíthatnék rá... De mégsem beszélünk meg mindent, nem vagyunk annyira szoros barátságban.

Van egy másik, aki kicsit hasonlít a Te példádra. Ő az a típus, akit ha nem keresek, akkor egy évig se beszélünk... Régen minden nap beszéltünk, már csak pár havonta, és félévente látom max (már másik városban lakik, de nem is szól, ha Pesten van). Időbe telt kiismernem. Tudom, hogy ő ilyen. Szeret, de nem az a társasági lény... Ha én keresem annak örül. Néha kompromisszumot kell kötni, és akár a másik javára ezzel megelégedni - ha megérdemli a személy.

Szóval olyan igazi pletyós-mindentmegbeszélős barátnőm nekem sincs. Sokszor hittem azóta, hogy találtam valakit, de hamar elmúlik, hanyatlik a dolog, és én is azt érzem, mindent megtettem, de mégsem elég. Mindig azt hittem velem van a baj. De az igazság az, hogy annyira szoros barátot találni, igenis nagyon nehéz... Szándékosan keresve meg nem is nagyon lehet.

2009. júl. 5. 19:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyanígy voltam, mint Te. Évekig küzdöttem egy "barátnőmért", akit talán soha nem kellett volna annak neveznem. Óvodás korunk óta ismerjük egymást, rengetegszer összejártunk, buliztunk, de egy jó ideje felém sem szagol... pasija van, engem meg hanyagol. Igaz, én férjnél vagyok, de soha nem hanyagoltam el, mindig kerestem, telefon, email, sms, de ő már megint két három hónapja semmi jelet nem ad magáról. Kezdek belefáradni, de legbelül nagyon fáj, és hiányzik. Hogy miért? Mert barátomnak tartottam, jól éreztem magam a társaságában, sok baromságot csináltunk együtt, és bíztam benne - bár lehet, hogy nem kellett volna.

Az ilyen lányok egyenlőek a "ha nincs ló, jó a szamár is" közmondással.

Nekem csak egy igaz barátnőm van, már 3 éve, de sajnos ritkán találkozunk.

Ne emészd magad az ilyen lányon, megfogod Te is találni azt az embert, aki - ahogy már előttem írták - jóban rosszban melletted fog állni, és mindig számíthatsz rá.

Csak légy erős, és ne hagyd, hogy játszadozzon Veled!

2009. júl. 5. 19:13
 9/13 anonim válasza:
100%
Hát én is így voltam ezzel,de aztán új embereket ismertem meg a középsuliba és akkor találtam két igazi barátnőt.Előtte mindig én voltam az aki ide-oda csapódott,nagyon rossz volt,sokat csalódtam és ez miatt most sem vagyok képes teljesen megbízni az emberekben.:(
2009. júl. 5. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazi barátot nehéz találni. Nekem eddig 2 volt (28 vagyok), tényleg olyan "mindent tudunk egymásról, mindent megbeszélünk" barátság volt, de ahogy öregedtünk, külön váltak az útjaink.
2009. júl. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!