Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egyetlen értelmes és intelligens barátom/barátnőm. Hol keressek?
Figyelt kérdés
Nem tudok és nem is akarok állandóan lealacsonyodni a mostani barátaim szintjére. Nem egoizmusból írom, kedvelem őket, de tényleg néha ugy érzem hogy már nehezen bírom köztük (pedig próbálok alkalmazkodni, igazán). A neten is csak olyanokat találni hogy "köszcsi, puszcsi, xercsi meg láw wan".
17/F vagyok :)
2010. aug. 31. 22:08
2/12 anonim válasza:
én lehetek a haverod ha lejjebb akarsz süllyedni!:D
3/12 A kérdező kommentje:
hehe :D
2010. aug. 31. 22:10
5/12 anonim válasza:
Én mondjuk lány vagyok,de ugyanígy érzem. Egyik "barátnőm" sem megfelelő,mindegyikükben van vmi ami idegesít és én is sokszor többnek érzem magam...jó..ez most eléggé beképzelt dolog,de nem érzem velük jól magam. Legalábbis még nem találkoztam olyan lánnyal,akit igaz barátnőmnek tarthatnék.
18/L
6/12 A kérdező kommentje:
Tolna és Fejér megye szélén.
2010. aug. 31. 22:36
7/12 anonim válasza:
Veled dettó ugyan ez van mint veled és annyi idős is vagyok mint te. Csak jobb, ha tudod, hogy legjobb barát nincs bármikor ott tud hagyni a legnagyobb szarba. Most tegyük fel nincs 1 millód ő ad de te egyből azt mondod, hogy ő biztos meg tenne értem mindent. Honnan veszed? bármikor ott hagyhat és tényleg így van amúgy.
8/12 anonim válasza:
bocs velem*tiszta ugyan az van mint veled:D:D:D tudok írni na.
9/12 anonim válasza:
Velem is ez van. De mindenki más; lehet, hogy nekünk túl nagyok az igényeink. Vagy mi már egy új szuperfaj vagyunk! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok? :)
2010. aug. 31. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!