Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti meg engednétek,...

Szülők ti meg engednétek, hogy lányotok együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
a fiút régóta ismerjük és 19 éves, a lányunk meg 17 lesz.
2012. jún. 18. 00:17
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
h
2012. júl. 3. 01:32
 22/40 anonim ***** válasza:
80%

Nekem megengedték, ugyanígy volt az életkorunk, 5 hónapja voltunk akkor együtt. Ja és nem kezdtünk el egyből ész nélkül egymásnak esni... ha meg valaki ezt akarja, akkor megoldja máshol, ez van, ez ellen nem nagyon lehet tenni.

És gondolj bele, ha azt tervezik, hogy lefekszenek, hogy lesz kellemesebb élmény nekik: ha utána rohanhat haza, vagy összebújva meghitten alhat a szerelmével, azért erre is gondolj, bár én nem vagyok szülő, szóval nem nekem szól a kérdés, de talán ez is fontos lehet.

Ha a fiú rendes srácnak tűnik és látod, hogy szereti a lányodat, akkor engedd meg neki szerintem, csak mondd el, hogy mik a dolog veszélyei, nekem is elmondott anya mindent, és megértettem.

Azóta is évek óta együtt vagyunk, szóval nem is volt hiba, hogy megengedték.

2012. júl. 3. 10:27
 23/40 anonim ***** válasza:
72%
nyugodtan meg engedheted nekik hogy együtt aludjanak én 14 évesen vesztettem el és elhiheted nem úgy, hogy egymásnál aludtunk. Pár honap mulva meg nekem se engedték, hogy nálunk aludjon mert egybol a rosszra gondoltak mikor az már réges rég megtortént.
2012. júl. 3. 12:27
 24/40 anonim ***** válasza:
19%

Tehát 16 éves a kislány.

Én azt gondolom, hogy a szex az autonón felnőttek döntése. Ha majd a kislány felnő, és maga tudja mérlegelni a tetteit, azok következmnyeit, akkor majd dönt. Amíg gyerek, és a szülei döntenek helyette, semmiképp nem mondanám, hogy "igen, kislányom, szexelj nyugodtan, a szüleid támogatnak"... Ne haragudj, de nekem az nagyon abszurd... Lehet lepontozni.

2012. júl. 10. 14:41
 25/40 anonim ***** válasza:
32%
*autonóm
2012. júl. 10. 14:56
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem is azt mondták, hogy nem kéne ott aludnom nála, menjek majd haza. De rendezvény volt és akkor már 6kor el kellett volna jönnöm, én meg nem akartam. Egyszerűen lekéstem a buszt, hát szándékosan. Aztán haza telefonáltam, hogy ott maradtam. Nem tudtak mit kezdeni, belenyugodtak. De a poén az volt, hogy kb. 1 év után jöttek rá amikor megkérdezték: nem nyitottak nekem külön vendég szobát.
2012. júl. 10. 15:02
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha azért merül fel a kérdés, mert ha együtt alszanak, akkor majd lesz szex... Ahhoz nem kell együtt aludni. Így maximum azt lehet megakadályozni, hogy úgy legyen szex, hogy "együtt alszanak". Inkább azzal törődnék, hogy ha már úgyis van szex, akkor ésszel csinálják.
2012. júl. 19. 01:31
 28/40 anonim ***** válasza:
Igen, meg.
2012. júl. 20. 20:18
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben igen!

Ha jó a kapcsolatod a lányoddal, és bízol benne, mert már felkészítetted a párkapcsolatokkal együtt járó mindenféle dologra (szex, fogamzásgátlás), és tudod, hogy felelősségteljesen gondolkozik, akkor nincs mitől tartanod! Ja, és fontos, hogy tudja az a gyerek, hogy bármi történik is Rád/Rátok mindig számíthat, és őszintén elmondhat bármit!

Ha így van, akkor soha semmi baj nem lesz! :)

Nekem még csak 2,5 a lányom, de tudom, hogy akarom nevelni ezen a téren (is)!

2012. júl. 29. 23:13
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
Csak házasság után!
2012. júl. 30. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!