Szülők ti meg engednétek, hogy lányotok együtt aludjon a barátjával?
Figyelt kérdés
a fiút régóta ismerjük és 19 éves, a lányunk meg 17 lesz.2012. jún. 18. 00:17
11/40 anonim válasza:
Ha normálisnak tartanám a srácot, és tudom, hogy a lányom nem felelőtlen, akkor igen. Én egy óvszert azért nyomnék a lányom kezébe.
12/40 hellosztok válasza:
Hátt figyelj mi barátnőmel 11 hónapja együtt vagyunk és nem engedi az anya még azt se hogy átt jöjön egyszer kétszer át engedi hébbe hóbba de az mindegy mert minden héten vagy 2 héten nálam van van olyan 1 héten 3x is itt van csak anyi hogy haza megy és kész.... szal... én meg engedném magamrol tom hogy ha már 15 hónapot kibírtam vele akkor már úgyse sokat fogok már kibírni hogy ne aludjon velem... és a végén szakítanak majd a szülő miatt és majd így utoltaja meg magát a szülő meg azzal éri el hogy hazudjon szökjön a lánya mint hogy nyugodtan kényelmesen tudnának gondoskodni róla... szal a válaszom az ha normális a gyerek akkor igen de meg mondanám a fiúnak hogy anyit kérek cserébe ne ejtse teherbe mert akkor tíltás lesz! és oda figyelnének már csak azé is hogy ne tíltsák el egymástól
13/40 hellosztok válasza:
de am én se vagyok szülő csak egy 17 éves srác!
14/40 hellosztok válasza:
és pedig mi 8 km rel arréb lakunk egy mástol
15/40 Shaddark válasza:
Hát, attól függ kivel.
hellosztok ne haragudj, de veled én se engedném a lányom.
16/40 anonim válasza:
Párom véleménye: ő 30 évesen engedné a lányát a fiújával aludni. :D
Egyébként engem jobban zavarna, hogy egy idegen van a házban, minthogy együtt alszanak, hisz szexelni bárhol lehet. Remélem, nem lesz lányom.
17/40 anonim válasza:
Azt hittem kisebb. De ha 17 akkor simán.
18/40 hellosztok válasza:
Shaddark
ez van ezt kell szeretni akkor szökünk a lányodal :D
19/40 Shaddark válasza:
:))) Utolérlek úgyis... D
Bár lehet akkor már késő lesz S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!