Normális, ha valaki a barátnőjével mindig úgy szexel, hogy a gyereke is a közelben van?
Mindenki azt írja hogy nem kéne ezt a gyereknek látnia.
Kedves kérdező .Nem azt mondtad hogy a gyerek már alszik amikor szexelnek??Akkor miért is látná??
Meg miért kéne sikoltoznia a lánynak? Mert 19 éves? Én is. És nem sikoltozok szex közben.
jóérzésű, kulturált ember ilyet nem csinál. az ösztönlények csinálnak ilyet, akik nem bírják ki kefélés nélkül addig, amíg nincs rá megfelelő körülmény és hely.
nem vagyok 60 éves apáca, mindenkivel előfordul, h megkívánja a párját, viszont ha normális nevelést kapott, akkor tudja, hogy ezt hol-mikor illik űzni.
4 évesen már ennél komolyabb dolgot is felfog egy gyerek. csinálják akkor, amikor a gyerek oviban van, vagy sétál valamelyik rokonnal a parkban, vagy vigyék át valamelyik kis barátjához játszani, vagy a tököm tudja, de baze, az én anyám is megoldotta valahogy, meg majd én is meg fogom.
Voltál már régi parasztházakban?
Volt egy szoba, meg egy konyha!
Mégsem halt ki az emberiség.
A többszobás lakásokra alig 50 éve van igény. (lsd. kockaházak)
Míg a házunk el nem készült, egy szobában voltunk hatan! Soha nem hallottam a szüleimet. Ez a new-age stílus, hogy a széltől is óvjuk a gyereket.
Namost itt azért elég nagy kérdés amit nem írtál le, hogy végülis egy szoba van a lakásban? Mert ha ez az egy szoba van, akkor valahol nekik is meg kell oldani. Az sem megoldás, hogy mindig kivonuljanak a fürdőszobába vagy az étkezőasztalon legyenek együtt. Persze meg kéne mindent tenni, hogy a gyerek lehetőség szerint ne vegyen ebből észre semmit. Gondolok itt olyanra, hogy amennyire csak tudják, halkan csinálják, az áttetsző függönyt cseréljék le olyanra, amin nem látni át, akkor csinálják, amikor a gyerek éppen elaludt (akkor mélyen alszanak). Nekünk 1 szobás lakásunk volt és anyukáméknak is valahogy meg kellett oldaniuk, nem volt elvárható, hogy kivonuljanak a konyhába. Én is volt, hogy hallottam őket, bár ilyen kicsin még nem emlékszem, inkább amikor már nagyobb voltam. Érdekes, mert különösebben nem rázott meg a dolog, lehet azért, mert már tisztában voltam azzal, hogy a felnőttek mit csinálnak. Nem mondom, hogy kellemes volt, de nem jártam sosem pszichológushoz és nem is volt rá szükségem.
A ti esetetekben azt nem nagyon lehet megoldani, hogy nem ott a lakásban szexelnek, a kislány felügyeletét is meg kellene folyamatosan oldani. Meg ugye a szex nem olyan, hogy előre eltervezem, hogy na akkor ma szexelek egy jót, hanem csak úgy jön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!