Mit szólnátok ha összeköltözne a 22 éves fiatok a barátnőjével?
Az én fiam is 22 éves.Én már nem igazán szólok bele az élete döntéseibe.Ha elég érettnek,és felnőttnek érzi magát,akkor támogatnám,ha el akarna költözni.
De a fiamat ismerve,bizony szégyellné magát ha a barátnője pénzén élnének.Ő inkább várna addig amíg nem keres ő maga is,és akkor lépne.Még akkor is ha biztosítanám,hogy anyagilag támogatom..
Én örülnék neki, DE maguknak kellene eltartani magukat.
(Amúgy nem lesz hosszú életű a dolog 3 év távkapcsolat után.)
egyetértek az előzővel.
én se szolnék bele. felnőtt ember. persze amit eddig is ráköltöttem azt ezután is meg tudom tenni. nem kell ahhoz nálam laknia.
4,5 év elég sok idő ahhoz képest hogy ilyen fiatalok. manapság csoda.
én engedném.
Távkapcsolat olyan szinten, hogy heti 3-4 napot töltenek együtt, együtt lakva.
Na de nem is beszélek többet egyes szám harmadik személyben, én vagyok a lány :)
Kíváncsi voltam a véleményekre. Az, hogy működik-e vagy nem, az szerintem meg nem a távkapcsolatból lehet megítélni, 3 év távkapcsolat, mi tudjuk mennyire kemény volt és, hogy hogyan viseltük. A párom nem lakik otthon már 3 éve.
A pénz dolga szerintem nem szégyen. Neki még 3 év egyetemje van, ami azt jelenti még 3 évig külön kellene élni...ami azt jelenti 8 év után (??) költöznénk össze. A pénzzel úgy vagyunk, eddig is az adott, akinek volt, legtöbbször ő támogat engem, nem fordítva, most végre "törlesztehetek" kicsit. Nálunk nincs, enyém, tiéd, akinek van, az ad.
PErsze a párom csőrét és önbecsülését is piszkálja kicsit a dolog, de sikerült átbeszélnünk, úgy érzem megértette. Amúgy néhány év múlva meg ő fog 3-4x annyit keresni mint én...akkor meg?
Amúgy azért tettem fel a kérdést, mert úgy érzem a szülei ellene vannak a dolognak.
Nem volt arról szó, hogy a "nyakamba varrják". Ez a mi döntésünk lenne, mármint az anyagi része.
Az anyagiakhoz nem tudom van-e köze annak, hogy szerintem ők ellenzik az egészet....de úgy gondolom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!