Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak most a fiam...

Mit csináljak most a fiam barátnőjével? Tiltsam tőle?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretik egymást, a lány sokszor van itt, itt is szokott aludni, szinte minden hétvégén. Ezzel nincs is baj,mert nem csinál kárt,megkérdezi mit segítsen,aranyos is.

De az apukája hétfőn bejött hozzám,hogy a lány nem jár(t) iskolába,és hogy tavaly is csinált ilyet. Meg van neki 2 késése. Az lány apukájával minden ilyet megbeszélünk.

Tiltsam őket?

A fiam 18 éves, a lány 16, 4 hónapja vannak együtt.

2011. nov. 16. 14:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tavaly is volt ilyen, akkor semmi köze ahhoz, hogy a fiad barátnője. Miért kéne eltiltani? Semmi logika nincs benne.
2011. nov. 16. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Beszed meg a lannyal. Miert tiltanad? Nem a fiad miatt nem jar iskolaba, kesik, nem?
2011. nov. 16. 14:26
 3/14 A kérdező kommentje:
A fiamat mindig buzdítja a tanulásra,és a lánykának jók a jegyei, csak kicsit zavar.
2011. nov. 16. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Minden hétvégén nálatok van? Ez nem furcsa neked? Nincs otthona??? En nem engedném, nem csinálnék szállót az otthonomból. Alkalmanként ok, de szinte már ott él...
2011. nov. 16. 14:32
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem emiatt ne tiltsd el, mert a fiad sem lesz hálás érte. Jobb, ha nem szólsz bele, hisz az Ő barátnője, neki meg a barátja, ők akarták ezt, neked nincs (vagyis nem lenne szabad) beleszólásod.
2011. nov. 16. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

Az én anyósomnak is ez a baja. Tiltani akarja tőlem a barátom mert alig járok be iskolába. Elmondtam neki az indokot, hogy miért is van ez. Ő megértett de megkért arra is, hogy járjak be az iskolába legalább 5-6 órára. Megfogadtam a tanácsát. A lánnyal beszéld meg hogy miért is lóg. Ha olyan nyomós az ok mint nekem akkor értsd meg. Ha csak haverjai végett vagy mer nincs kedve tovább bent maradni én azért próbálnám megértetni vele a dolgokat, hogy nem hülyeségből van kitalálva az iskola. :) Sok sikert!

19/L

2011. nov. 16. 14:33
 7/14 anonim válasza:
Szerintem mond el a fiadnak a tortenteket es o szerintem megbeszeli a lannyal hogy miert is volt az...
2011. nov. 16. 14:33
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a lány nevelése a lány apukájának a feladata és nem a tied. Nem neked kell tiltani, már ha egyáltalán kell, hanem neki.

Ha a te fiad késne, lógna, stb, az a te dolgod lenne, de ha jól értem erről nincs szó.

2011. nov. 16. 14:34
 9/14 anonim ***** válasza:
2011. nov. 16. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
hm valószínűleg igen...
2011. nov. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!