Mit csináljak most a fiam barátnőjével? Tiltsam tőle?
Nagyon szeretik egymást, a lány sokszor van itt, itt is szokott aludni, szinte minden hétvégén. Ezzel nincs is baj,mert nem csinál kárt,megkérdezi mit segítsen,aranyos is.
De az apukája hétfőn bejött hozzám,hogy a lány nem jár(t) iskolába,és hogy tavaly is csinált ilyet. Meg van neki 2 késése. Az lány apukájával minden ilyet megbeszélünk.
Tiltsam őket?
A fiam 18 éves, a lány 16, 4 hónapja vannak együtt.
Az én anyósomnak is ez a baja. Tiltani akarja tőlem a barátom mert alig járok be iskolába. Elmondtam neki az indokot, hogy miért is van ez. Ő megértett de megkért arra is, hogy járjak be az iskolába legalább 5-6 órára. Megfogadtam a tanácsát. A lánnyal beszéld meg hogy miért is lóg. Ha olyan nyomós az ok mint nekem akkor értsd meg. Ha csak haverjai végett vagy mer nincs kedve tovább bent maradni én azért próbálnám megértetni vele a dolgokat, hogy nem hülyeségből van kitalálva az iskola. :) Sok sikert!
19/L
Szerintem a lány nevelése a lány apukájának a feladata és nem a tied. Nem neked kell tiltani, már ha egyáltalán kell, hanem neki.
Ha a te fiad késne, lógna, stb, az a te dolgod lenne, de ha jól értem erről nincs szó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ez ugyanaz a sztori?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!