Milyen cikis élményetek volt a szüleitekkel?
Lassan 1 éve lesz, hogy megtörtént. Úgy tudtam, hogy a szüleim csak a következő nap du érnek haza a céges kirándulásból. Mit sem sejtve, buli után 3-4 óra körül vittem haza a barátnőmet. Már az ajtóban egymásnak estünk, és mikor beértünk a lakásban már a felső nem volt rajta, csak a melltartó volt felül, meg alul a szoknya. És erre édesapám felkapcsolta a villanyt, hogy "Na fiam, megjöttél?"
Először totál ciki volt, égett a pofám mint állat de most már egy jót röhögünk rajta. :D:D
én és a párom évekkel ezelőtt csináltunk hát, hogy is mondjam, olyan fotókat, amiken én épp bekapom a lompost!:)
fölraktam őket a gépre, ha jól emlékszem el is rejtettem őket, erre egyszer csak teszünk-veszünk anyámmal, és kirakódott egy kép mint képernyőkímélő.
odarohantam a géphez, de sajnos késő volt, anyám ott állt lefagyva... irtó ciki volt, azt hittem elsüllyedek, nem is tudtam mit mondani.
azóta nem is jött fel ez témába, de jobb is..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!