Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy "tegyem helyre" a nyomasz...

Hogy "tegyem helyre" a nyomasztó gyerekkoromat?

Figyelt kérdés

Sokáig nem foglalkoztatott ezek a rossz emlékek, elköltöztem otthonról, magam mögött hagytam az egészet, legalábbis ezt gondoltam.

Aztán az egyik tesóm felhozta nemrég, hogy ő is mennyire nyomasztónak élte meg az egészet, azóta én is ezen rágom magam... Nem tudom hogy kéne feldolgoznom ezt az egészet, mert valószínűleg ez maradt ki azzal, hogy csak "elzártam" az összes rossz emléket.

2012. jún. 15. 16:14
 1/7 A kérdező kommentje:
*foglalkoztattak a rossz emlékek, elnézést a ragozásért :)
2012. jún. 15. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Együtt érzek veled...

Én a húgommal beszélgettem erről ,neki nem volt ciki sírni ... Aztán ha nagy lelkizések voltak "barátnőkkel" nekik is el lett mondva pár dolog ...Először sírva meséltem ,majd könnyes szemmel , most meg olyan semmilyen érzés .... Beszéld ki magadból vagy írd le egy lapra !!! Én azt nézem, hogy honnan jöttem és most hol tartok és nagyon büszke vagyok magamra,mert akár drogos senkiházi örömlány is lehettem volna ...

2012. jún. 15. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Vagy kezdj bele valamibe ami érdekel,vagy fordulj segítségért
2012. jún. 15. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát az pont nem fog segíteni rajta .... Mármint ha belekezd valami újba...
2012. jún. 15. 16:22
 5/7 Shaddark ***** válasza:
Én úgy szoktam régi rossz élményeket feldolgozni hogy újra átélem, megélem őket, így nem marad "tüske" az eltakargatott, elrejtett sebek helyén. A barátnős beszélgetés szerintem valami ilyesmi lehet...
2012. jún. 15. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,olyasmi :)
2012. jún. 15. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pszichoterápián dolgoztam fel a régi sebeim, amik megmérgezték a kapcsolataim a családommal és az egész személyiségemet. Minden más lett azóta.

Háziorvoshoz mentem és elmondtam, hogy úgy érzem vannak, dolgok, amiket nem tudok feldolgozni és szeretnék szakemberhez fordulni. Ad beutalót és innen megy már minden.

SZTK rendelés, nem kell érte külön fizetni.

23N

2012. jún. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!