Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csókolóztatok már német csajjal? Ha igen milyen volt? Nyomasztó?
A csókolózás ugyan olyan, de sex kicsit más! Ott ezt kiabálta:
ohhhhhhhh babyyyyyy fantastic centiméteeeeeeeeeeeeeeeeeer :D :D
Sajnos odáig nem jutottam el velük. :D
A sztori lényege, hogy a plázában néztem csajokat, akiket leszólíthatnék ismerkedési céllal és hát nem tudhattam, hogy az a 3 csaj, aki ott ült németek. :D
Én meg magyarul leszólítottam lazán őket, erre mondják, hogy nem tudnak magyarul, persze angolul és beszélgetni kezdtünk. Tök aranyosak, kedvsek voltak, az egyik különösen csinos volt, igazi szőke szépség. Dortmundiak voltak. :D
A csókkal semmi gond nincs, ami nyomasztó az az odáig vezetö út lehet, ha az ember nem jártas a nyelvben.
A szexuális kultúra másabb.... szerintem a Német Férfiak nem tudják kielégíteni a Nöket.
Nem a kultúra mosott át, hanem a személyes tapasztalataimat osztottam meg. Elfelejtettem kihangsúlyozni, hogy valószinüleg ez nem mindenkire igaz.
A Magyarok temperamentumosabbak, mint a Németek és ezzel szerintem nem mondtam el túl nagy újdonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!