Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért nem engedi a szülők h a...

MIért nem engedi a szülők h a gyerek velük aludjon?

Figyelt kérdés

Én amikor kicsit voltam sokszor aludtam anyáékkal, néha ha anya egyedül alszik, most is át hív h aludjak vele. Ma miért nem engedik a szülők, hogy ott aludjon a gyerek?

15/L

2012. jún. 14. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ahány ház, annyi szokás. Nekem se "engedték", tulajdonképpen fel se merült bennem, hogy ha van saját ágyam, akkor miért aludjak anyukámékkal. Persze bebújhattam az ágyukba, míg tévéztünk meg ilyenek, de akkor se aludtam velük, ha rosszat álmodtam. Engem a macim megvédett mindentől. :) Pár éve, mikor még otthon laktam, és anyukám esti műszakban dolgozott, előfordult, hogy apámmal ketten elaludtunk a tévén a francia ágyban, de nem szánt szándékkal, csak azért, mert hulla fáradtak voltunk. Az én kislányom 5 hónapos, egy szobában alszik velünk, mert még szopik, de nem az ágyunkban, mert félek, hogy ráfeküdnék, szerintem balesetveszélyes. 24N
2012. jún. 14. 22:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekünk külön szobája van a kicsinek, de amikor akar átjöhet. Ez általában hajnalban van :) Fogja magát, átcuccol és kész. Soha nem volt gond, picibabaként pedig velünk aludt.

Én is aludtam a szüleimmel, nagyon jó a kapcsolatunk.

Aki meg a szexre hivatkozik...nem csak ott és nem csak akkor lehet csinálni :)

2012. jún. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!